Aalborg: Tryg storby med gode fremtidsudsigter

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Hvis du vil bo i en større by med høj borgertryghed, er Aalborg en god mulighed. I Aalborg er borgerne tilfredse med politiets indsats, og bekymringen for vold og kriminalitet er relativt lav.

Flertallet af borgerne i Aalborg Kommune er da også stærke ambassadører for at anbefale andre til at flytte til byen. Kun 14 % af Aalborggenserne optræder som modstandere, hvilket er halvt så mange som landsgennemsnittet.

 
Kommunebarometer

Attraktiv kommune

Borgerne i Aalborg sætter stor pris på ledelsens arbejde med at tiltrække nye borgere. Et arbejde som bekræftes af borgerene udenfor kommunen, i samme region, der anser Aalborg som en attraktiv by at flytte til. Aalborggenserne mener, at kommunens ledelse er dygtig til at skabe nye positive fremtidsudsigter. Også når det gælder fritidsaktiviteter, er borgerne tilfredse -særligt med udbuddet af sportsaktiviteter og kulturarrangementer.

Der er også bundplaceringer

Bilisterne i Aalborg Kommune er stærkt utilfredse med de trafikale forhold, og borgerne ikke imponeret over kommunens genbrugsstationer -ligesom der er kritik af hjemmehjælpen til de ældre.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder