Adams House vokser i danskerne

Adams House vokser i danskerne

Foto: Pressefoto / Facebook

Tina Dickow har siden 2005 været en etableret del af den danske scene, og i anledning af hendes optræden til Kronprinsens fødselsdag fik mange danskere hendes nyeste nummer Adams House at høre. Det er en af de gladere Tina Dickow sange, mener 68% af fansene. Og som det er med Tina Dickow, er det også på dette nummer, hendes genkendelige stemme, danskerne er vilde med. Det er 59% af danskerne i hvert fald, og ingen kan sige, at Tina Dickow synger dårligt. Lidt anderledes er det med lyrikken, som er det der ofte opfattes som en af Tina Dickows store styrker. På dette nummer er 15% vilde med teksten, mens en stor gruppe på 79% er neutrale.

Men alligevel vil halvdelen gerne høre mere til Adams House i radioen. Og det er da også i radioen, de fleste af fansene lytter til musik og indhenter ny viden om musik fra. Derudover vil halvdelen af danskerne helt sikkert gerne høre hende live på sommerens festivaller. En fan skriver: ”Spil det til et hav af festivaller!”

Og det er ikke nogen dårlig idé. For de af fansene, der ikke er helt så vilde med teksten, synes at den vokser på dem, jo mere de lytter til nummeret. En fan siger, at ”teksten vinder ved at høre den flere gange.”

Adams House er altså et af de få numre, man ikke bliver træt af, jo flere gange man hører den. Tværtimod. Endvidere er der de fans, der synes, at Tina Dickow synger bedst i versene. Det er her, hun lyder mest som Tina Dickow, hvor nogle finder hende lidt skarp i omkvædet. En medgiver bl.a.: ”Jeg kan bedre lide verset end omkvædet fordi Tina for mig lyder lidt skinger i omkvædet. Men det vokser på mig som jeg hører det flere gange. Men jeg foretrækker stadig Tinas stemme som den er i versene.”

Tina Dickow holder nemlig sig ikke til det rolige bløde leje på Adams House, som vi kender hende for. Og nogle af fansene finder Adams House mere mainstream, end hvad vi er vandt til fra Dickows side: ”Kan rigtig godt lide Tina Dickow, men ved ikke rigtig helt om den passer til hende 100% Sangen minder lidt om et nummer, der vil passe til en serie i fjernsynet,” skriver en fan. En anden skriver decideret, at hun lyder mainstream på dette nummer. Men måske vil de lidt mere kritiske fans ændre mening, når de har hørt nummeret nok gange. Det er der i hvert fald noget, der tyder på.


Hør nummeret og se rating