Voxmeter

Attraktive erhvervskommuner – se top og bund

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Som beskrevet i de seneste nyhedsbreve er der stor forskel på, hvilke emner borgerne er mest optagede af de enkelte kommuner imellem.

I Lyngby-Taarbæk kan man bryste sig af at indtage en førsteplads, både når det gælder borgernes vurdering af erhvervslivets forhold og kommunens evne til at tiltrække nye virksomheder.

Middelfart ligger på andenpladsen i disciplinen ”gode erhvervsforhold”, tæt efterfulgt af Høje-Taastrup. Når det gælder kommunens evne til at tiltrække nye virksomheder, er det også de to kommuner, der slås om anden- og tredjepladsen, men her ligger Høje-Taastrup forrest.

 
 
Erhvervslivets forhold
 
 

I bunden finder vi Svendborg kommune, både når det gælder borgernes vurdering af forholdene for erhvervslivet og kommunens evne til at tiltrække nye virksomheder.

 
 
Evne til at tiltrække virksomheder
 
 

55.000 interview med borgerne hvert år

Voxmeter er dagligt i dialog med borgerne. Derfor kan vi isolere de problemer, som ligger borgerne dybest på sinde i de enkelte kommuner. Du kan købe analyserapporten ”Kommunalvalg 2017”, der afdækker vælgernes prioriteringer i netop din kommune. Rapporten koster 12.895 kr. ex moms.

Kontakt Voxmeter, hvis du ønsker at bestille rapporten eller ønsker at få tilsendt en demorapport.

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.
 
 

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
Kontakt mig på mail
Eller på tlf. 26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder