Analyser af bilsalg
 

Analyser af bilmarkedet

Analyse af bilmarkedet i Danmark:
Øg salget og lær alt om kunderne

Hvordan sælger du flere biler?
Vi bringer dig i tæt dialog med 68.000 bilkunder hvert år!

Undersøgelser og analyser peger på at bilkundernes adfærd ændrer sig konstant. De søger nye informationskanaler, bruger nye medier, skifter præferencer til bilen -samtidig med at de forventer, at forhandlerne ved præcis hvad de vil have. Alt sammen kan du sørge for bliver opfyldt med CEM Cars Intelligence™. (CEM = Customer Experience Management).

CEM Cars Intelligence™ bygger på Voxmeters mange års erfaring med analyser inden for bilmarkedet. Vi samarbejder med Bilbranchen i Dansk Industri, og har samlet alle informationer om bilkunderne i én og samme løsning.

Her får i fingeren på pulsen, så I får besked om hvem jeres potentielle og plukkemodne er, og hvad jeres nuværende kunder lægger vægt på. Alt sammen vital viden, som kan sikre jer endnu flere kunder – både biler og eftermarkedssalg.

”Formålet med værktøjet er at give danske bilforhandlere et analyseværktøj, som giver endnu bedre forståelse for deres egne kunder og for bilkøbere i deres lokale markedsområde”, forklarer Thomas Møller Sørensen, direktør i Bilbranchen, om CEM Cars Intelligence.

Med CEM Cars Intelligence kan du:

 • Øge bilsalget.
 • Øge eftermarkedssalget.
 • Få anbefalinger til de bedste salgsargumenter.
 • Få værkstedspræferencer så I kan øge loyaliteten.
 • Forventet salgskanal, købsplaner, finansiering, leasing, mm.
 • Anbefaling til annonceringsbudskab.
 • Anbefaling til annoncevalg i de mest effektive medier.
 • Øge din forretnings synlighed overfor rette kundegruppe.
 • Holde dig opdateret på de nyeste trends og kundeønsker.
 • Følge den nyeste udvikling på finansieringsmarkedet.

Analysen tilpasses til dit lokalområde og de bilmærker du forhandler.

CEM Cars Intelligence er det perfekte værktøj til at forstå bilmarkedet og dets kunder. Du leverer de postnumre og mærker som er relevante for jer, og vi leverer analyserne.

Løsninger

CEM Cars Intelligence abonnement

Med et abonnement på CEM Cars Intelligence, modtager du to årlige analyser med salgsprognoser, synlighed, medievaner, værkstedspræferencer og meget mere. I får besøg af en af vores konsulenter, og får løbende rapportering ift. de seneste generelle udviklinger inden for bilmarkedet:

 • Årsrapport – Forudse, tiltræk, vind & fasthold bilkunderne.
 • Halvårsrapport – De nyeste udviklingstal for bilbranchen.
 • Analysemøde – Få uddybet rapporten og få skræddersyede anbefalinger af en af vores eksperter.
 • Månedsrapport – Hold dig opdateret på udviklingen på bilmarkedet.
 • Support og rådgivning – Voxmeter hjælper løbende med support og konsulenthjælp.

Download et eksempel på en CEM Cars Intelligence analyse af bilmarkedet her.

Minipakken

Er du mere interesseret i enkelte udpluk omkring jeres kunder, så er det naturligvis også en mulighed. Her sammensætter vi det udpluk af pakken, som I er mest interesseret i, og I får det leveret lynhurtigt. Lidt inspiration kunne være:

 • Værkstedet – Hvad er vigtigst for kunderne, og vil de anbefale jer?
 • Markedskort – Andel og målgruppeprofil af kunderne.
 • Medievaner – Hvor skal vi være synlige for at øge salget?
 • Konkurrentovervågning – Hvem besøger kunderne ud over os?

Tilbud & priser

CEM Cars Intelligence samler alle de informationer, som du skal bruge om bilkunderne for at øge salget – og samler dem ét sted. Derfor kan vi afdække langt de fleste problemstillinger, og skræddersy præcis den analyse, som du har behov for. Prisen udarbejdes på baggrund af opgavens omfang.

Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov – det er helt gratis. Så finder vi den bedste løsning til at afdække jeres problemstilling, såvel som det bedste tilbud.

CEM Cars Portalen – Gratis for Bilbranchens medlemmer

Er du medlem af Bilbranchen i Dansk Industri, får du gratis adgang til CEM Cars portalen. Her kan du se generelle trends omkring bilkøbernes adfærd, behov og præferencer. Med få klik bestemmer du, hvilke mærker du ønsker at undersøge, så du kan forstå dit markedsområde.

Se generelle trends i bilbranchen på CEM Cars Portalen (For medlemmer af Bilbranchen).

Om baggrunden for CEM Cars Intelligence

Voxmeter og Bilbranchen i Dansk Industri har indgået et fast samarbejde i foråret 2016, hvor Voxmeter leverer markedsviden om bilkunderne til de danske bilforhandlere.

Hver uge – året rundt – interviewer Voxmeter 68.000 bilejere om mere end 100 forhold, der udgør brikkerne i det komplette markedslandskab. Derfor kan vi zoome ind på netop dit lokale område, og fortælle dig hvem netop jeres potentielle, plukkemodne og eksisterende kunder er.

Udtalelser

”CEM Cars Intelligence rapporterne er rigtig stærke, og den data vi får, giver os god indsigt i, hvilke medier og budskaber vi med størst effekt kan ramme en bestemt målgruppe med, og hvordan vi bør fordele vores marketing spend.”

Jesper Søgaard – Marketingchef, Autohuset Vestergaard A/S

Hent eksempelrapport

Hent eksempelrapport

Log ind

CEM Cars log ind

Analysesystem

Catglobe