Borgerne i Randers Kommune er stærkt utilfredse

 

Hele 91 % af borgerne i Randers Kommune vurderer, at ”folkeskolen” er et vigtigt område. Alligevel er det kun 25 % af kommunens borgere, der vurderer at folkeskolen i Randers fungerer godt. Derfor er det heller ikke overraskende, at netop ”folkeskolen” er det område, der bekymrer borgerne mest i Randers.

CEM Kommune Intelligence

Problemer på mange områder

Kun hver 4. borger i Randers Kommune ønsker at anbefale sin kommune til venner og bekendte udenfor egen kommune, hvilket placerer Randers Kommune på sidstepladsen. Borgerne er i det hele taget utilfredse på mange områder; Blandt andet når det gælder ledelsens evne til at skabe nye positive fremtidsudsigter, tiltrække nye borgere samt til at skabe gunstige forhold for erhvervslivet.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen