Branchedirektør ser 2018 som rekordår for kundetilgang hos småbanker

Branchedirektør ser 2018 som rekordår for kundetilgang hos småbanker

Jan Kondrup Foto: Lokale Pengeinstitutter

Mens mange danskere vil væk fra de største banker, mener lokalbankernes interesseorganisation, at 2018 har været et rekordår, når det gælder tilgangen af nye kunder.

 
Mens en ny måling fra analysehuset Voxmeter giver klø til storbankerne Danske Bank og Nordea, oplever man hos lokalbankernes interesseorganisation til gengæld, at medlemmerne har stor vækst i kundetilgangen. Det skriver Finans.

Målingen fra Voxmeter, der er baseret på 224.000 interviews i løbet af 2018, viser blandt andet, at fire ud af ti kunder vil væk fra Danske Bank og Nordea. Til mediet bekræfter lokalbankernes interesseorganisation Lokale Pengeinstitutter, at 2018 har været et godt år.

“Der er en kraftig nettotilgang af nye kunder blandt vores godt 50 medlemsbanker. Man kan faktisk godt forestille sig, at det bliver et rekordår,”

siger direktør Jan Kondrup og fremhæver lokalbankernes tilstedeværelse med 500 filialer rundt om i Danmark som vigtig for udviklingen.


FinansWatch 03.01.19
Læs også artiklen på FinansWatch.dk


Læs mere

24 forskere: Banker bør sende kunder i favnen på billigere konkurrenter, hvis de vil overleve på fremtidens bankmarkedFoto: Colourbox
Dansker klør på og lander topjob i Nordea