Brancher
 

Brancher

Vi leverer branchespecifik
Customer Experience Management

Voxmeter leverer interview, analyser og faste undersøgelser til en lang række brancher. Vi specialdesigner løsninger baseret på filosofien bag Customer Experience Management (CEM) til virksomheder og brancher, som ønsker at arbejde strategisk med kundernes holdninger, behov og adfærd.

Vi gennemfører fast tre branchespecifikke analyser: konjunkturanalysen CEM Economy, forhandleranalysen CEM Monitor og den totale kundeanalyse CEM Intelligence. CEM Economy og CEM Monitor giver jer et specifikt indblik, mens I altid kan opjustere til en CEM Intelligence-løsning, hvor I får adgang til alle de parametre, I ønsker.

Vi udvider løbende vores brancheanalyser og CEM Intelligence-løsninger i takt med efterspørgslen, både inden for de brancher, vi allerede arbejder med, og inden for nye brancher. Ring til os og hør om mulighederne for analyser og CEM-løsninger til din virksomhed.

CEM Economy – forudse markedet og få indgående segmentkendskab

CEM Economy er en nationalt repræsentativ undersøgelse af den samfundsmæssige, økonomiske og politiske situation og udvikling. Med CEM Economy kan du forudse dine kunders og potentielle kunders købsadfærd, fordi de hvert kvartal fortæller dig, hvilke planer de lægger. Samtidig kan du gå i dybden med de relevante segmenter inden for en lang række demografiske og livsstilsbaserede karakteristika.
Læs om CEM Economy her.

CEM Monitor – dine forhandleres markedspositioner

Med CEM Monitor afdækker vi alt det, du har brug for at vide om dit markeds udvikling med fokus på forhandlernes markedspositioner. Du får svar på, hvem der har besøgt jer og andre forhandlere, hvem der har indhentet tilbud, købt produkter eller er faldet fra. Vi afdækker tilfredsheden, årsager til fravalg og meget mere.
Læs om Monitor her.

CEM Intelligence – det optimale kundeindblik

CEM Intelligence er den optimale CEM-løsning, der sikrer, at du altid er opdateret med viden om, hvordan dine kunder møder din virksomhed og dine konkurrenter. Du får viden om, hvordan du kan tiltrække, og vinde nye kunder, hvem der er ”plukkemodne” og bare mangler det sidste skub, samt hvordan du kan fastholde de eksisterende – og du kan forudse dine kunders adfærd på en lang række parametre.
Læs om CEM Intelligence her.

CEM Danskerne

CEM Danskerne

Analysesystem

Catglobe

Kvalitetsmåling

Kvalitetsmåling

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Christian Stjer
Christian
Stjer