Den ultimative markedsindsigt

CEM Intelligence udgør et værdifuldt beslutningsgrundlag for din virksomheds kommunikations- og forretningsudvikling. Metodikken er unik af sin slags og giver dig opdateret viden om dine kunders og potentielle kunders oplevelser i mødet med din virksomhed og konkurrenterne.

Du får eksakt og sammenhængende viden om danskernes oplevelser og vurderinger på tværs af områder, produkter, services og afdelinger. Herigennem får du indblik i, hvordan du kan tiltrække og vinde nye kunder, hvem der er ”plukkemodne” og bare mangler det sidste skub, samt hvordan du kan fastholde de eksisterende kunder. Du kan forudse danskernes adfærd på en lang række parametre, og du kan sammenligne din performance med dine konkurrenter.

Det betyder, at du kan se dine positioneringsmuligheder, og at du får det bedste grundlag for effektive strategier og indsatser

CEM Intelligence

Øg din markedsviden – på tværs af sprog, systemer og tidligere analyser

CEM Intelligence øger din kundeindsigt og gør det samtidig omkostningseffektivt, fordi du kan samle alle dine analyser i ét system. Du kan integrere både gamle og nye analyser, uanset tidligere analysesystemer, indsamlingsmetodikker og sprog. Foruden en væsentlig besparelse betyder det, at I kan skabe synergi i jeres analyser og arbejde strategisk med jeres kundefeedback.

Se hvor det går godt, hvor noget bør forbedres, og hvor der skal sættes ind

Du får danskernes vurderinger på alle relevante parametre: lige fra produkter, indsatser og serviceydelser til afdelinger og lokationer – uanset antallet. På din egen online portal kan du nemt og intuitivt se, hvordan du med fordel kan prioritere i dine indsatser.

Få kundernes feedback i realtid – og reagér øjeblikkeligt

Al data indsamles, analyseres og rapporteres i realtid, det vil sige i det øjeblik, danskerne giver deres feedback. Det betyder, at du kan følge effekten af jeres indsatser fra uge til uge og reagere øjeblikkeligt – for eksempel kan du gå direkte i dialog med den enkelte kunde. Herved får du mulighed for proaktivt at tage hånd om både akutte udfordringer og muligheder samt aktuelle udviklinger og tendenser.

CEM Intelligence – beriget med detaljeret baggrundsviden om danskerne

Din CEM Intelligence-løsning suppleres med et detaljeret net af baggrundsinformation om danskerne og dine kunder. Det er muligt, fordi Voxmeter gennemfører 260.000 nationalt repræsentative interview om året. Læs mere her.

Online analyse og rapportering

CEM Intelligence bringer orden i markeds- og kundeviden og rapporterer det nemt, struktureret og operationelt til de rette beslutningstagere. Du får adgang til et brugervenligt analyse- og rapporteringssystem, der tilgås online. Hermed er al viden om dine kunder, konkurrenter og analyser tilgængelig 24/7, uanset hvor i verden du er.

Takket være vores analyseteknologi Catglobe og vores CEM-metodik, som vi har udviklet gennem mere end 10 år, leverer vi CEM Intelligence til alle typer virksomheder i alle brancher – nationalt og globalt. Læs mere om CEM Intelligence her eller ring til os for at høre mere.