Danmarks højeste arbejdsmoral finder du i Albertslund Kommune

 
Hvis du er virksomhedsejer og er på udkig efter en kommune med høj arbejdsmoral, skal du overveje at etablere virksomheden i Albertslund Kommune. Der er ikke tale om en langhåret videnskabelig undersøgelse, men en vurdering blandt de ansatte selv, hvor Voxmeter har spurgt 55.000 borgere i hele landet.

 
Kommunebarometer

Kommunebarometret omfatter en lang række forhold, der indgår som puslespilsbrikker i det større borgerperspektiv. Blandt andet en række arbejdsrelaterede forhold, fx ’tillid til ledelsen på arbejdspladsen’ og ’arbejdsmoralen blandt kollegerne’. Målt på denne vis, kan Albertslund Kommune kalde sig Danmarks bedste, når det gælder høj arbejdsmoral.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen