Woodpecker

Danskerne vil høre Woodpecker live

Woodpecker

Foto: Facebook

Woodpecker - Blood Flow

Woodpecker

Blood Flow

Voxhot placering uge 23

Nr. 9

Nummerets styrke:

Fans hører genren

Testet

Uge 23

Nummerets styrke:

Koncertvenligt

Antal fans

330.000

Nummerets styrke:

Radiovenligt

Om artisten:

Upcoming-rockbandet Woodpecker fra Københavnsområdet spiller hårdtslående og energisk rock, der trækker tråde tilbage til 70’ernes London- og 90’ernes Seattlescene. Nu har de lanceret deres nyeste single “Blood Flow”, opfølgeren til deres første Ep “Stillborn” fra 2017, og åbner dermed dørene til deres kommende udgivelse.

Om nummeret:

330.000 danskere erklærer sig som umiddelbare fans af Woodpeckers nye toner. Dette skyldes, at “Blood Flow” matcher en genre som størstedelen af lytterne nikker genkendende til, og at VoxHot Music’s lytterpanel mener, de ville kunne få en suveræn liveoplevelse med bandet.

Nummerets uniqueness:

Man kan fint svinge garnet til “Blood Flow”. Størstedelen af lytterne mener, der er tale om god gedigen rock (46%) og heavy (35%). Det er dog næppe kvinderne, der får luftet garnet, for langt størstedelen af nummerets fans er mænd (87%).


De 3 største styrker ifølge lytterne

30% af lytterne mener at nummeret matcher en genre, de normalt hører. Dette er 14% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

22% af lytterne vil gerne ud at høre Woodpecker live. Dette er 11% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

18% af lytterne vil gerne høre Blood Flow i radioen. Dette er 1% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Blood Flow”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler

Klaptrae
Woodpecker