Magtens Korridorer

Det musikalske håndværk fra Magtens Korridorer falder i danskernes smag

Magtens Korridorer

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Magtens Korridorer - Ensom Stjerne

Magtens Korridorer

Ensom Stjerne

Voxhot placering uge 23

Nr. 2

Nummerets styrke:

Radiovenligt

Testet

Uge 23

Nummerets styrke:

Koncertegnet

Antal fans

740.000

Nummerets styrke:

Vokalen

Om artisten:

Magtens Korridorer har været produktive siden midten af 90’erne, og høstet guld og platin op igennem 00’erne. Nu er de klar med en ny single, “Ensom Stjerne”, som følger deres seneste album “Halvt til Helt” fra 2018, og som helt sikkert er fast følgesvend på årets allerede søsatte sommertourné.

Om singlen:

Voxmeter har kørt “Ensom Stjerne” igennem musikanalyseværktøjet VoxHot Music, og kan dokumentere at de danske musiklyttere er begejstrede. Nummeret har potentiale til at generere 740.000 fans, og dette kan man i stor grad takke bandets musikalitet for. Faktisk scorer “Ensom Stjerne” langt over gennemsnittet på sit musikalske håndværk, og det klør i lytterne både efter at høre nummeret i radioen samt se bandet live.

Singlens uniqueness:

“Ensom Stjerne” rammer lyrisk plet. Fem gange så mange lyttere som gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot, mener at teksten er “god”. Til gengæld spiller nummeret mest for jævnaldrende. De 30-59-årige (48%) udgør nemlig nummerets største enkelte aldersgruppe. Hoveddelen af disse bor i Københavnsområdet, men musikken rammer også bredt både på resten af Sjælland og i Sønderjylland, begge steder holder på 22% af fanskaren. Læs mere i singlens fulde VoxHot Music-rapport.


De 3 største styrker ifølge lytterne

38% af lytterne genkender genren som en, de ofte selv lytter til. Dette er 22% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

34% af lytterne vil gerne høre “Ensom Stjerne” i radioen. Dette er 17% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

32% af lytterne ønsker en koncertoplevelse med Magtens. Dette er 21% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Ensom Stjerne”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler

Klaptrae
Woodpecker