Det unge publikum vil se dygtige musikere live


Band performer på scene  Foto af:  Vidar Nordli-Mathisen, Unsplash

Ifølge de danske koncertgængere er opskriften på en succesfuld koncertoplevelse dygtige musikere, der spiller godt sammen. Dette fastslog Voxmeter i en tidligere undersøgelse: Her er nøglen til god livemusik. Analyseartiklen gav indblik i, hvad der er vigtigt for danskerne, når de er til koncert.

 

CEM Music Intelligence - Dygtige musikere meget vigtigt

Q: Hvad er vigtigt i forhold til musikken, når du skal ud og høre livemusik? – Kunstneren/orkestret skal spille godt sammen og være dygtige musikere – Respondenter der har svaret ”Meget vigtigt” – Fordelt på aldersgruppe – Stikprøve: 8.902Voxmeter har endnu en gang anvendt værktøjet ”CEM Music Intelligence” – denne gang til at undersøge, hvordan forskellige aldersgrupper vurderer vigtigheden af dygtige musikere, der spiller godt sammen.

Med en andel på ca. 46 % er det næsten hver anden koncertgænger på 18-29 år, der mener, at det er meget vigtigt, at musikerne er dygtige og spiller godt sammen. Det er 10 procentpoint højere end de andre aldersgrupper.

Undersøgelsen viser, at alder kan have stor betydning for, hvad koncertgængere finder vigtigt. Forskellige aldersgrupper kan vægte samme tema vidt forskelligt. Det er derfor nyttigt for koncert- og festivalarrangører at kende deres kunder og tage højde for deres adfærd, behov og holdninger, når de skal skabe mindeværdige koncerter. Med værktøjet ”CEM Music Intelligence” kan Voxmeter hjælpe arrangører med at anvende denne viden strategisk.


Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Christian Stjer
Christian Stjer
Adm. direktør
cs@voxmeter.dk
Tlf: +45 26 83 82 82

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Christian Stjer
Christian
Stjer