Detail
 

Detail

Voxmeter leverer analyser til detailvirksomheder

Voxmeter gennemfører både enkeltstående analyser og faste analyseløsninger til detailvirksomheder. Vi gennemfører produktundersøgelser, hvor vi afdækker kundernes præferencer inden for produktkategorier eller specifikke brands, og vi udfører butiksevalueringer, hvor vi undersøger, hvad der er udslagsgivende for kundernes positive eller negative oplevelser.

Vi kan afdække forbrugernes møde med din detailvirksomhed på en lang række parametre, og vores analyser bringer på hver sin måde din detailvirksomhed i nærkontakt med markedet og dine kunder.

CEM Economy – forudse markedet for detailvarer

Med den faste analyse, CEM Economy, får du kortlagt danskernes adfærd og købsplaner inden for en række produktkategorier. Du får mulighed for at forudse markedet – hvert kvartal. CEM Economy giver dig derfor et værdifuldt forspring, når du skal udvikle salgs- og marketingstrategier.

CEM Economy afdækker markedsudviklingen inden for produktkategorier som eksempelvis beklædning, bøger, el- og haveredskaber, fotoudstyr, fødevarer, økologiske fødevarer, hårde hvidevarer, IT/computere, legetøj, mobiltelefoner, tablets, musik og film, møbler, radio & TV samt online køb af musik/film og TV-/filmtjenester. Herudover har du adgang til viden om danskernes købs- eller brugsadfærd inden for alt fra oplevelser, medier og specifikke brancher til den generelle økonomiske udvikling.

Gå i dybden med dine segmenter
Voxmeter gennemfører 260.000 interview spredt ud over et år. Mængden af interview betyder, at der kan udarbejdes omfattende segmenteringsstudier. Således kan du afgrænse relevante målgrupper og se, hvilke demografiske, økonomiske eller livsstilsbaserede karakteristika, der kendetegner netop dine segmenter.

Data rapporteres i kvartalsvise rapporter samt på en online portal, så du altid kan tilgå resultaterne og gå i dybden med analyserne.

Læs mere om dine muligheder med CEM Economy her.

CEM Intelligence – den ultimative markedsindsigt

Voxmeter har udviklet CEM Intelligence – det ultimative ledelsesværktøj til øget forståelse af markedet for detailvarer blandt alle ledere i din virksomhed. Gennem systematisk og intelligent nærkontakt med danskerne og jeres kunder får I et unikt indblik i mulighederne for forretnings- og kommunikationsudvikling samt konkret viden om, hvordan I kan differentiere jer fra jeres konkurrenter.

Læs mere om CEM Intelligence her.

Du er velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Kvalitetsmåling

Kvalitetsmåling

Hent brochure

Hent brochure

Voxmeter lige nu

Voxmeter lige nu

Anna M. Christensen
Anna M.
Christensen