Disse kunder vil privatlease nye biler


Privatleasing

Leasing er de seneste år blevet et populært alternativ til at købe en bil. Med leasing følger færre af de hovedpiner, der typisk er forbundet med at eje. Samtidig giver løsningen mulighed for at skifte bil ofte, uden at skulle bekymre sig om værditab eller værkstedsregninger.


CEM Cars Intelligence - Privatlease ny bil

Q: Forventer du at anskaffe din næste personbil brugt eller ny? – Respondenter der har svaret ”Privat leaset som ny” fordelt på region – Stikprøve: 8.884 (2018+2019)


Voxmeter har undersøgt, hvor i landet interessen for privatleasing er størst. Det har vi gjort ved hjælp af databasen CEM Cars Intelligence. Vi har set på, hvor stor en andel af danskerne der forventer at privatlease en ny bil, fordelt på region.

Interessen er størst i Region Hovedstaden. Andelen, der forventer at privatlease her, er faktisk 146% højere end i Region Syddanmark, hvor interessen er lavest.

Som leasingselskab bør man være opmærksom på de geografiske forskelle i interessen for finansieringsformen. Regioner, hvor interessen er lav, kan f.eks. betragtes som indsatsområder, hvor viden om leasing muligvis ikke er ligeså udbredt som i de andre regioner. Der kan således være et potentielt marked, der kan vindes med strategisk, målrettet markedsføring.

Segmenteringen af kunderne på markedet rækker udover det viste diagram og kan give et præcist billede af, hvordan kunderne fordeler sig på en lang række parametre.


Kontakt Voxmeter, hvis du vil vide mere om danske bilejere og -købere. Siden 2016 har Voxmeter monitoreret bilejernes vurderinger og oplevelser af skiftende forhold, der berører den danske bilbranche. Læs mere om CEM Cars Intelligence.

Læs mere

8 ud af 10 tager bilen på ferie
Danskerne låner til ny bil
Trods udsigt til kø: Rigtig mange danskere tager bilen på ferie
Unge køber brugt - men leaser nyt
Biler er noget vi taler omtim mossholder Unsplash
Disse bilejere går mest op i serviceaftaler
Her er kvindernes foretrukne bilmærker