Drakes nye nummer er alt for kedeligt!

Drakes nye nummer er alt for kedeligt

Foto: Pressefoto / Facebook

Drake udgav i april sin nye single ”Nice For What” som en teaser til hans femte album, Scorpion, der udkommer til juni. Men danskerne er ikke vilde med Drakes lyd – især ikke når det kommer til live shows. Mens 12% gerne vil høre Drake i radioen, er der et meget lille marked for koncerter – faktisk vil hele 71% bestemt ikke høre ham til en koncert, mens resten kun måske ville dukke op til en koncert med Drake. Flertallet af fansene er dog ikke de mest aktive koncertgængere, og de foretrækker generelt at lytte til musik på streamingtjenester og i radioen.

Spørger man fansene til råds, svarer de, at nummeret er ”for langt og for ensformigt.” Nogle nævner også, at “det er lidt for pænt,” og at “de kvindelige vokaler på nummeret er for fine at høre på”. Nummeret, ”Nice For What”, er altså for blødt til fansene. Danskerne er heller ikke er vilde med Drakes poetiske kundskaber i deres vurdering af nummeret.

Nice For What indtager en bundplacering på CEM Music’s hitliste, og det tyder på, at Drake skal forny sig musikalsk såvel som lyrisk.


Hør nummeret og se rating