Ed Sheeran spiller op til fest

Ed Sheeran

Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Ed Sheeran - Cross Me (Feat. Chance the Rapper & PnB Rock)

Ed Sheeran

Cross Me

Voxhot placering uge 23

Nr. 4

Nummerets styrke:

Radiovenligt

Testet

Uge 23

Nummerets styrke:

Fans hører genren

Antal fans

670.000

Nummerets styrke:

God vokal

Om artisten:

Ed Sheeran er en af tidens mest produktive og alsidige singer-songwritere. Og en af de mest kendte, ikke mindst. Med over 2 milliarder Spotify-streams på storhittet “Shape of You” og et hav af priser og awards i bagagen, er han blevet et solidt genkendeligt navn, også i Danmark. Nu er briten klar med en single, han har lavet i samarbejde med Chance the Rapper, der allerede har nået top-10 på tracklisten herhjemme. Men hvad siger lytterne?

Om nummeret:

Voxmeter har kørt Cross Me “(Feat. Chance the Rapper & PnB Rock)” igennem VoxHot Music, hvor helt almindelige danske lyttere afgiver deres ærlige mening om nummeret. Her kan man dokumentere en stor interesse. 670.000 danskere er fans, og nummeret egner sig til radio, samt matcher en musikgenre, de fleste af VoxHot Musics lytterpanel genkender. Dog hører både tekster og originalitet til svaghederne.

Nummerets uniqueness:

Størstedelen af lytterne (59%) mener, at nummeret er oplagt til fest. Dog skal Sheeran nok feste med lidt ældre venner, da hoveddelen af nummerets fans befinder sig i aldersgruppen 30-59 år (59%). Det er også vigtigt at invitere så mange, man kender med til festen, så sørger de til gengæld for at sprede ordet om musikken; 68% af nummerets fans får nemlig deres information om musik fra “venner og bekendte”.


De 3 største styrker ifølge lytterne

26% af lytterne vil gerne høre “Cross Me (Feat. Chance the Rapper & PnB Rock)” nummeret i radioen. Dette er 9% flere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

24% af lytterne siger, at nummeret matcher en musikgenre, de normalt lytter til. Dette er 8% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

22% af lytterne er betagede af Sheerans vokal. Dette er 9% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Cross Me”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler