Interview

Attraktivt studiejob hos Voxmeter

Voxmeter tilbyder det perfekte studiejob! Du får mulighed for at arbejde mange timer i august inden studiestart og derefter 10-15 timer ugentligt sideløbende med studiet.

Som studentermedhjælper vil du beskæftige dig med kodning af interview. Det kræver, at du evner at aflæse og forstå respondenternes svar, fortolke svarene og kode dem til brug for operationelle indsater. Vi anvender vores eget analysesystem, som du bliver introduceret til.

Stillingen er relevant for mange studier, da man får indblik i både kodning, analyse og spørgeskemaer. Din uddannelse er derfor ikke afgørende. Vi vægter engagement, analytisk sans, kvalitetsbevidsthed og effektivitet højt.

Praktiske oplysninger

Du vil blive en del af vores afdeling i København.

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt (Uge 33)

Eventuelle spørgsmål kan rettes til projektleder Emilie Lyngholm tlf. 21137144

Send din ansøgning og cv til elr@voxmeter.dk med teksten ”Studentermedhjælper”.

Om Voxmeter

Voxmeter er eksperter i meningsmålinger, analyser og analyseteknologi, samt førende indenfor Customer Experience Management. Voxmeter betjener både private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Vi har hovedkontor i København, interviewafdelingen i Herning og programmerings- og IT-afdeling i Vietnam.

Voxmeter colors

Voxmeter A/S er en uafhængig, danskejet virksomhed

Siden 1997 har vi specialiseret os i analyse-, interview- og rapporteringsløsninger.
Voxmeter har udviklet teknologien Catglobe og forretningsløsningen CEM Intelligence som leveres til private og offentlige virksomheder, organisationer og foreninger.

Voxmeter A/S beskæftiger 24 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam/Saigon. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe.