Voxmeter

Folkeskolerne har førsteprioritet

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Folkeskolerne bliver et af de vigtigste emner ved det kommende kommunalvalg, hvis det var op til vælgerne. Dernæst kommer dagrenovation, børnehaver og vuggestuer. Trafikale forhold er et kraftigt stigende emne, der har borgernes opmærksomhed. Bilisters og fodgængeres forhold, er de kraftigst stigende emner i år. Men også øget fokus på sports- og friluftaktiviteter er kraftigt stigende.

Kontakt Voxmeter og hør hvordan det ser ud i din kommune.

 
 
Kommunale forhold
 
 

Til november er det borgerne der bestemmer!

Der er stor forskel på vælgernes prioritering og tilfredshed med de enkelte emner i de forskellige kommuner. Når det handler om folkeskolen, er det i dag Solrød kommune, der, ifølge borgerne, er bedst til at drive folkeskole. Dernæst kommer Gentofte og Skanderborg. Helt i bunden finder vi Randers kommune, mens Odense og Stevns kommune deler de følgende bundpladser. Hos Voxmeter kan du få at vide hvordan din kommune ligger.

 
 
Folkeskoler
 
 

55.000 interview med borgerne hvert år

Voxmeter er dagligt i dialog med borgerne. Derfor kan vi isolere de problemer som ligger borgerne dybest på sinde i de enkelte kommuner. Du kan købe analyserapporten ”Kommunalvalg 2017”, der afdækker vælgernes prioriteringer i netop din kommune. Rapporten koster 12.895 kr. ex moms.
Klik her, så kontakter vi dig.

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner der har tilmeldt sig på eget initiativ.
 
 

Vil du vide mere
om undersøgelsen?

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder