Forhandleranalyser
 

Forhandleranalyser

CEM Monitor
– dine forhandleres markedspositioner

Siden 2001 har Voxmeter hvert kvartal gennemført branchespecifikke undersøgelser af forhandlere inden for en række produktkategorier. CEM Monitor hedder analysen, der sætter fokus på jeres forhandleres markedspositioner – på kundeandele, konvertering, tilfredshed og meget mere. Det giver jer et solidt grundlag for at evaluere og udvikle jeres salgs- og marketingstrategi.

Se forhandlernes performance hvert kvartal

Vil du kende dine forhandleres performance, og ønsker du indblik i, hvordan den kan forbedres? Med CEM Monitor afdækker vi, hvordan dine forhandlere performer på en lang række parametre. Du kan sammenligne jeres performance med andre forhandlere, og du får mulighed for at følge udviklingen i dine forhandleres kundeandele.

CEM Monitor viser dig både, hvor der er udfordringer og giver dig samtidig svarene på, hvordan du vender udviklingen. Du kan for eksempel se, hvor mange, der har besøgt, indhentet tilbud fra og købt produkter ved de enkelte forhandlere – og du får værdifuldt indblik i forhandlernes evne til at omsætte besøg og tilbud til salg. Med CEM Monitor får du sammenhængende analyser, som afdækker alt fra årsagerne til, hvorfor frafaldne kunder ikke valgte jer – til tilfredsheden med services ved den enkelte forhandler. Således får du viden om på hvilke parametre, det går godt, og hvor du skal sætte ind.

Dernæst giver CEM Monitor dig et stærkt profilkendskab til danskerne og de grupper, der er relevante for dig. Fordi vi gennemfører analysen hvert kvartal, kan du følge udviklingen, så du kan sammenligne markedet nu med historikken.

Sådan rapporteres resultaterne

Analysens resultater leveres hver tredje måned umiddelbart efter kvartalets afslutning. I har således altid adgang til de nyeste tal omkring jeres marked. Resultaterne kan formidles i flere forskellige formater, så I altid har adgang til den form, der passer jer:

  • En online portal, hvor resultaterne er vist, og hvor I selv kan gå i dybden med resultaterne. Her kan I bryde data ned på præcis de segmenter og perioder, I er interesseret i.
  • Rapporter, som giver skriftlig gennemgang af analysens resultater, formidlet i letforståeligt sprog, og rigt illustreret med tabeller og grafikker.
  • Tabeller, som kommer sammen med rapporten og udgør et detaljeret bilagsmateriale.

Kvalitetsmåling

Kvalitetsmåling

Hent brochure

Hent brochure

Voxmeter lige nu

Voxmeter lige nu

Anna M. Christensen
Anna M.
Christensen