Hans Philip tiltaler de unge

Hans Philip

Foto: Helle Arensbak / Ritzau Scanpix

Hans Philip - Dagdrøm [1]

Hans Philip

Dagdrøm [1]

Voxhot placering uge 25

Nr. 7

Nummerets styrke:

Radiovenligt

Testet

Uge 24

Nummerets styrke:

Fans hører genren

Antal fans

290.000

Nummerets styrke:

Samlet vurdering

Om artisten:

Hans Philip (forhenværende Ukendt Kunstner) udgav sit debutalbum, ”For Evigt” tidligere i år. Herunder nummeret ”Dagdrøm [1]”, som allerede har fået over to millioner streams på Spotify og fin opmærksomhed på Danmarks Radios kanaler. Voxmeter har kørt nummeret igennem VoxHot Music for at se, hvad de danske musiklyttere mener.

Om nummeret:

”Dagdrøm [1]” rammer 290.000 lyttere, der erklærer sig som fans. Nummeret opnår samtidig en 7.plads på VoxHot-listen i juni måned. Dels er lytterne interesserede i at høre nummeret i radioen, dels rammer nummeret en genre, som lytterne i forvejen kender og hører. Sidst, men ikke mindst, vurderer en del af lytterne, at der overordnet er tale om et fint sammenskruet nummer.

Nummerets uniqueness:

”Dagdrøm [1]” rammer hovedsageligt lyttere, der er under 30 år (40%) og bor i København og omegn (53%). Denne gruppes musiksmag bæres primært frem af social kapital. Nummerets fans får nemlig nys om ny musik fra venner og bekendte (60%), samt via sociale medier (53%).


De 3 største styrker ifølge lytterne

16% af nummerets fans vil gerne høre nummeret i radioen. Dette er 1% mindre end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Lytterne kender genren. I hvert fald 12% af dem. Dette er 4% under det gældende gennemsnit for samtlige testede numre på VoxHot.

En tiendedel af lytterne vurderer, at nummeret er ”godt”. Dette er 1% under gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Dagdrøm”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler

Klaptrae
Woodpecker