Her er nøglen til god livemusik

Her er nøglen til god livemusik

Et af succeskriterierne for en god koncert er, at publikum kan lide musikken. Men hvad skal der til for, at vi oplever musikken som en succes, når vi er til koncert? Voxmeter har dykket ned i databasen ”CEM Music Intelligence” og undersøgt, hvilke tre elementer ved musikken koncertgængere lægger mest vægt på.

 

Her er noeglen til god livemusik

Q: Hvad er vigtigt omkring musikken, når du skal ud og høre livemusik? Kunstneren/orkestret skal… Andelen af respondenter der har svaret ”Meget vigtigt” – Stikprøve: 5.441


Mere end hver tredje mener, at det er meget vigtigt, at musikerne på scenen spiller godt sammen og er dygtige. Musikkens kvalitet og musikernes evner et således noget, koncertgængerne er yderst opmærksomme på. I tråd med dette efterspørger lidt over 30 %, at sangeren er nærværende og dygtig.

Analysen giver et indblik i, hvad koncert- og festivalarrangører med fordel kan være opmærksomme på, hvis de vil skabe de bedste koncertoplevelser for publikum. Grafikken er et lille udsnit af en længere liste med forhold, som koncertgængere lægger mere eller mindre vægt på, når de skal til livekoncert.

Analysen er blot ét eksempel på de mange typer undersøgelser, der kan gennemføres ved hjælp af det alsidige værktøj ”CEM Music Intelligence”. Værktøjet er udviklet med henblik på at give koncert- og festivalarrangører et unikt indblik i deres kunders adfærd, behov og holdninger.


Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Christian Stjer
Christian Stjer
Adm. direktør
cs@voxmeter.dk
Tlf: +45 26 83 82 82

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Christian Stjer
Christian
Stjer