Holstebro Kommune står stærkt

 
Kigger man henover alle de områder der indgår i Voxmeters kommunebarometer, ligger Holstebro i den bedste halvdel. Ud af 44 områder indtager Holstebro kommune tretten top-10-pladseringer. Heraf en enkelt 1. plads i gruppen fritidsaktiviteter. Her ville de fleste måske tro, at der er tale om ’sportsaktiviteter’, men 1. pladsen høstes for udbuddet af kulturaktiviteter i kommunen.

 
Kommunebarometer

Når det handler om udbuddet af sportsaktiviteter, ligger Holstebro Kommune på en 12. plads, og sniger sig akkurat ud af top‑10‑listen.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen