Hver fjerde vil anbefale Ældre Sagen til en ven


Ældre mennesker sidder på en bænk Foto af: Matthew Bennett, Unsplash

Alle organisationer bestræber sig på at opnå og fastholde et godt omdømme. En af de nemmeste måder at opnå dette er, at få folk til at tale positivt om organisationen til venner og bekendte. Word-of-mouth er nemlig en utrolig træfsikker metode, da det vækker stor troværdighed hos folk, at budskabet kommer fra en god ven.

 

CEM NGO Intelligence - Taler om og vil anbefale NGO

Q: Andelen af respondenter der taler ”Ofte” eller ”Af og til” om organisationen og vil anbefale den til venner og bekendte – Stikprøve: 11.557 (2018+2019)


Voxmeter har i denne undersøgelse valgt at se på, hvilke NGO’er flest danskere taler om og vil anbefale til venner og bekendte. Dette har vi gjort ved hjælp af data fra ”CEM NGO Intelligence”.

Ældre Sagen har godt styr på deres omdømme. De topper listen med en andel på over 25 %, hvilket svarer til, at mere end hver fjerde dansker taler om dem og vil anbefale dem til venner og bekendte.

Tabellen viser de fem NGO’er, der er bedst til at generere positiv word-of-mouth. Det er blot et lille udsnit af den fulde liste, der indeholder tal og holdninger for 36 forskellige NGO’er. Den fulde liste røber, at det langt fra er alle organisationer, der klarer sig ligeså suverænt som de viste fem. Blandt de øvrige NGO’er ligger den gennemsnitlige andel nemlig kun på omkring 5 %. De kan altså med fordel tage ved lære af de fem i tabellen, der ser ud til at have knækket koden til at generere positiv word-of-mouth.Læs mere

To pensionister