I 2018 donerede Voxmeter 1.491.000 kr


I 2018 donerede Voxmeter 1.491.000 kr.

Hos Voxmeter ønsker vi alle et rigtig godt nytår! Samtidigt siger vi tusind tak til alle, der i 2018 har hjulpet Voxmeters samarbejdspartnere ved at udtrykke sin mening.

 
Voxmeter er ydmyg over for rollen som ”danskernes talerør”, der forpligter os til at garantere, at vores undersøgelser ikke bare er repræsentative, men også baseret på en høj svarprocent. Netop dette ansvar har betydet, at vi i 2018 har haft ekstra stort fokus på at styrke motivationen blandt vores panelmedlemmer. Det er derfor meget opløftende, at både medlemsstørrelsen og aktivitetsniveauet blandt de mere end 100.000 medlemmer udvikler sig yderst positivt.

En væsentlig årsag til den positive udvikling er, at Voxmeters donationer til hjælpeorganisationer steg fra 1.2 mio. kr. i år 2017 til 1.5 mio. kr. i 2018 (se organisationslisten nederst). En anden årsag er udvidelsen af udvalget af medlemsfordele, der har gjort medlemskabet mere attraktivt for både unge og ældre, rige som mindre rige. I de kommende måneder opgraderes der yderligere. Der er blandt andet markante forbedringer af spørgeskemalayouts og medlemssitet på vej. Alt sammen er til fordel for Voxmeters samarbejdspartnere og ikke mindst vores panelmedlemmer.

Voxmeter adskiller sig fra andre analyseinstitutter
Det er ikke muligt at tilmelde sig Voxmeters panel på eget initiativ. Vi benytter ikke annoncer, Facebook, hjemmesidetest eller andre selvtilmeldingskanaler. Samtlige medlemmer af Voxmeters panel er rekrutteret personligt. Mere end 90% er rekrutteret per telefon på baggrund af et tilfældigt udtræk blandt 93% mobilnumre og 7% stationære telefonnumre. Under 10% er rekrutteret blandt unge mellem 15 og 25 år til fysiske arrangementer, der løbende bliver afholdt for unge mennesker fra hele landet. Voxmeters kompromisløse tilgang til rekruttering af panelmedlemmer er med til at sikre en høj repræsentativitet.

De 1.491.000 kr. er gået til:
– Amnesty International
– Blå Kors
– Care
– Dansk Flygtningehjælp
– Dansk Folkehjælp
– Folkekirkens Nødhjælp
– Kirkens Korshær
– Kofoeds Skole
– Læger Uden Grænser
– Oxfam IBIS
– Røde Kors
– WWF

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Christian Stjer
Christian Stjer
Adm. direktør
cs@voxmeter.dk
Tlf: +45 26 83 82 82

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Christian Stjer
Christian
Stjer