Ida Red tiltaler Hovedstadens popdrenge

Ida Red tiltaler Hovedstadens popdrenge

Foto: Pressefoto


Ida Red er Danmarks nye pigeband, der med deres poppede univers og flerstemmige sang ligger nummer fire i uge 41 på VoxHot-listen. Analysen viser, at godt 880.000 danskere, synes rigtig godt om nummeret.
 
Knap 7 ud af 10 danskere mener, at ’Talk’ er rendyrket pop, og rammer hermed en genre, der falder i god jord hos mere end hver tredje af de danske musiklyttere.

Bandets besætning på fire unge kvinder, der udgør Ida Red, appellerer i højere grad til popdrengene end poptøserne. 59 % af dem, der er vilde med nummeret, er mænd, mens 41 % er kvinder.

Ida Red Talk - maalgruppe fordelt på køn


Det er især popdrengene i Hovedstadsområdet, der er vilde med ’Talk’. Næsten halvdelen af dem, kommer fra Region Hovedstaden. De tilhører skaren af højfrekvente musiklyttere, der gerne har tændt for musikken i mere end fire timer dagligt. Og de lytter derfor også til musik på mange platforme, så som radio, streaming-tjenester og sociale medier. Derudover vil op mod halvdelen af lytterne gerne høre mere til ’Talk’ i radioen.

Ida Red Talk vil lytte til sangen i radioen


Ida Reds ’Talk’ er derfor ideel til Hovedstadens radiokanaler – især i de tidligere morgentimer, hvor flest af nummerets fans har radioen tændt – som en lytter underbygger med kommentaren: ”Dejligt nummer at høre om morgenen. Giver positiv energi.”

Hør nummeret på VoxHot-listen mens du læser lytteranmeldelser

Ida Red, Talk på VoxHot i uge 41

 

HØR NUMMERET OG LÆS ANALYSER

Se alle musikartikler

 

Tue West