Danskerne slår rekord i penge til rådighed

 

Danskerne har slået rekord hver uge siden januar 2017 i vurderingen af at have flere penge til rådighed. Alligevel har danskerne i lang tid udvist økonomisk forsigtighed. Opsparingsplanerne ligger fortsat på et historisk højt niveau – dog med et mindre fald de seneste måneder.
Danskernes forbrugsplaner er de seneste år steget, men har hidtil relateret sig til nogle bestemte områder som f.eks. ejendom, møbler, biler og oplevelser. Nu viser Voxmeters ugentlige målinger, at forbrugsplanerne også er begyndt at stige på andre områder. Danskernes bankfinansieringsplaner ligger ligeledes på et historisk lavt niveau. En væsentlig årsag er, at danskernes finansieringsvaner i stigende grad ændrer sig. I dag drives finansieringsoptag i mindre grad af face2face-samtaler med egen rådgiver, men udløses mere og mere af, hvem der evner at afsende det rette finansieringstilbud tættest på købshandlingen. Kontakt Voxmeter og få adgang til den ugentlige monitorering af danskernes købs- og finansieringsplaner på relevante forbrugs- og finansieringsområder.

CEM Bank Intelligence

 
 
CEM Bank Intelligence

 
 
CEM Bank Intelligence
 

Periode: 2009 til 2017 uge 39. CEM Bank Intelligence giver onlineadgang til de ugentlige målinger om danskernes forbrugs og finansieringsplaner. Ligeledes ugentlige målinger indenfor Customer Experience Management: F.eks. kommunikation, marketing, rådgivning, produkter, services, kundepleje, finansieringsbehov, tilgængelighed, onlinebrug, vejledning og produktudvikling. Målingerne baseres på 224.000 kundeinterview årligt.

Sådan servicerer Voxmeter bankerne

Siden 2008 har Voxmeter hjulpet banker med at øge indtjeningen ved at levere viden, der helt konkret kan bruges til at øge kundeloyaliteten. Voxmeter hjælper bankerne på tre måder:

1. Fast samarbejde på fast årlig basis. Løbende rådgivning og rapportering om alle afgørende fakta for lige netop din bank. Voxmeter hjælper i dag 11 banker. Prisen for en samarbejdsaftale afstemmes efter behov og omfang.

2) Analyser og interviewopgaver. Kontakt os og få udarbejdet en specifik analyserapport eller få gennemført interview eller analyser på ad-hoc-basis.

3) IT-løsninger der effektiviserer og automatiserer kundedialog samt identificerer kundebehov, der følges op med de rette indsatser.

Kontakt Voxmeter og hør mere.

Vi ved alt om bankkunderne (næsten)

I 2017 har Voxmeter udvidet antallet af bankkundeinterview fra 146.000 pr. år til 224.000. Udvidelsen betyder, at Voxmeter afdækker endnu flere kundeforhold – og for endnu flere banker.

Du er velkommen til at kontakte

 

 

Christian Stjer
Adm. Direktør
cs@voxmeter.dk
26 83 82 82
 

Christian Stjer