Velkommen til 2018 – udsigt til rekordår

 
Netop nu, på dørtrinet af 2018, er danskernes vurdering af egen økonomi bomstærk og har ikke stået stærkere i årtier! Bekymringen for arbejdsløshed er historisk lav, og danskernes forbrugsplaner stiger støt.

3 måneder

Stigning i danskernes forbrugsplaner drives i særlig grad af ønsket om forbedringer af boligen, både ombygning og boligindretning. Derudover er danskerne i stigende grad opsat på at forsøde tilværelsen med tøj, personlig pleje, restaurantbesøg, forlysteser og rejser. Bolighandlen ser også ud til fortsat fremgang – med særligt store stigninger i planerne om at bygge nyt. Væksten i bilmarkedet ser ud til at flade ud i en blanding af mætningsgrad og flere måneders usikkerhed om brændstoftype og afgifter.

3 måneder

Danskerne vil klare sig selv

På trods af stigende forbrugsplaner er danskerne fortsat forsigtige og har besluttet sig for at være økonomisk uafhængig. Opsparingsplanerne er fortsat historisk høje, dog med et fald det seneste kvartal.

3 måneder

Danskerne er fortsat skeptiske overfor at låne penge i banken, og det samme gælder fristelsen for at købe på kredit eller via betalingsaftaler. De væsentligste bekymringer danskerne fortsat har, er da også tiltroen til det finansielle marked, ikke mindst det globale.

3 måneder

Glædelige fremtidsudsigter for alle

Ovenstående positive konjunkturmålinger er baseret på 13.000 interview pr. år. Målingerne viser en lille flig af forretningsløsningen ’CEM Intelligence’, hvor vi har samlet alle markeds- og kundeanalyser for en hel branche i ét operationelt analyse- og indsatsværktøj. Efter mere end 10 års udvikling, er Voxmeter nu endelig færdig med udviklingsarbejdet. Værktøjet er udviklet i tæt samarbejde med virksomheder lige fra banker til NGO’er.

I 2018 starter Voxmeter udrulningen af løsningen i endnu flere brancher og til samarbejdspartnere i udlandet. Ligeledes styrker Voxmeter ressourcerne i vores interviewafdelinger, som har været under kraftig vækst de seneste år. Det sker, fordi flere og flere virksomheder går bort fra at gennemføre sine egne undersøgelser, men efterspørger høj interviewkvalitet og ekspertise i design af spørgeskemaer. Alt sammen en positiv udvikling og gode fremtidsudsiger for os alle.

Rigtig godt nytår!

 

 

Christian Stjer
Adm. Direktør
cs@voxmeter.dk
26 83 82 82
 

Christian Stjer

 
Nytår