Arbejdernes Landsbank bedst for 9. år i træk

 

Nordeas kundeloyalitet er i frit fald. Helt modsat udvikler det sig for Danmarks anden storbank, Danske Bank, der er i fuld fremgang. Resultatet af Nordeas faldende kundeloyalitet er, at banken mister tusindvis af kunder. Også Ringkjøbing Landbobank, Nordjyske Bank og Sparekassen Thy vinder kraftigt frem, og ligger lige i hælene på Arbejdernes Landsbank på 1. pladsen.Bedste bank

Download demorapport

10 års jubilæum med bankmålinger

CEM Bank Intelligence er Danmarks mest omfattende bankundersøgelse. Alle bankkunder i undersøgelsen er tilfældigt udvalgt af Voxmeter og inviteret via telefon. Alle kunder har afgivet sin mening anonymt.
Således adskiller undersøgelsen sig fra undersøgelser, hvor kundekontakter leveres af bankerne selv, eller hvor banken selv sender undersøgelser ud til kunderne. I 2017 udvidede Voxmeter antallet af interview fra 146.000 til 224.000 pr. år. Udvidelsen betyder, at Voxmeter kan levere endnu flere typer undersøgelser fra dag til dag.

Voxmeter har serviceret bankerne siden 2008
Analyserapporter: Voxmeter leverer bankanalyser på ad-hoc basis. Herudover udbydes et sæt faste rapporter. Download rapport og læs mere side 8.
Enterprise analysesystem: CEM Intelligence effektiviserer bankers brug af analyser (se indhold side 7) i ét onlinesystem, der håndterer alle typer undersøgelser, og hvor der indbygges automatikker, for eksempel rapportering, KPI’er, indsatser, kundedialoger, kampagner og digitaliseret rådgivning. Download rapport og læs mere side 11.

Kontakt Voxmeter og hør mere.

Du er velkommen til at kontakte

 

Christian Stjer
Adm. Direktør
cs@voxmeter.dk
26 83 82 82

Christian Stjer