Interview
 

Analysekonsulenter søges

stillingsopslagHvis du er super skarp i statistik og udregninger og har stærke analytiske evner til at formidle sammenhænge i data, er Voxmeter den mest spændende arbejdsplads i Danmark netop nu!

Voxmeter har udviklet forretningsløsningen CEM Intelligence, som samler og strukturerer alle undersøgelser indenfor adskillige brancher. CEM Intelligence er en metodik, som understøttes af teknologien Catglobe, alt sammen udviklet af Voxmeter. I dag betjener Voxmeter virksomheder i mange brancher, lige fra mindre til de største, banker, detailkæder og ejendomskæder til NGO’er og offentlige institutioner.

Et spændende tidspunkt, netop nu

Netop nu står Voxmeter i en ny spændende fase, hvor forretningen køres i stilling til endnu et ryk fremad, også internationalt. I den forbindelse søger vi særligt de dygtigste analysekonsulenter, der får mulighed for at sætte sit eget præg og med yderligere fordele.

Din profil

  • Du er verdensmester i statistik
  • Du er specialist i Excel og statistiskprogrammer
  • Du er skarp til at formidle sammenhænge i data, både skriftligt og via grafer/tabeller
  • Du er dygtig til scripting eller har naturligt flair for at få det lært
  • Du har interesse og forstand på mekanismerne i markedet og samfundet
  • Du har forståelse for adfærden og psykologien blandt kunder og borgere
  • Du er mentalt stærk, arbejder selvstændigt med en høj kvalitetssans
  • Du er dygtig til engelsk både i tale og skrift

Dine arbejdsopgaver

Kernen i Voxmeters arbejde består af analyser og anbefalinger baseret på dialogprocesser, primært interviewbaseret. Arbejdet udføres primært i teknologien Catglobe, hvor dialoger styres via spørgeskemaer og formularer, hvorfra data struktureres og afrapporteres til de rette aktører, som hermed kan handle relevant og rettidigt. Catglobe bruges både af Voxmeter selv og implementeres og driftes ude hos den enkelte virksomhed. Stadig flere opgaver fuldautomatiseres, men lige så man opgaver gennemføres ad hoc, som man kender fra den klassiske analyseinstitutverden. Arbejdet indebærer derfor en god blanding af opsætning, databehandling, statistik, scripting, rapportering og kundemøder.

Voxmeter A/S er en uafhængig, danskejet virksomhed.

Siden 1997 har vi specialiseret os i analyse-, interview- og rapporteringsløsninger.
Voxmeter har udviklet teknologien Catglobe og forretningsløsningen CEM Intelligence som leveres til private og offentlige virksomheder, organisationer og foreninger.

Praktiske oplysninger

Løn forhandles efter kvalifikationer. Ansættelsesstart: Hurtigst muligt, senest 1. september 2017.
Vi har digitaliseret proceduren for jobansøgninger. Så passer jobbeskrivelsen perfekt til dig, så klik her, og udfyld ansøgningen. Her bedes du kort skrive lidt om dig selv og gennemføre et par opgaver. Send dernæst dit cv til konsulent@voxmeter.dk.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Katrine Wind, tlf. 70202324.

Voxmeter colors

Vores profil

Voxmeter A/S beskæftiger 24 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam/Saigon. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe.