Interview
 

Interviewer aftenvagt

Bliv interviewer i Voxmeter: Herning – et arbejde hvor du skaber viden & mening!

Dagvagt
Vil du have mere erhvervserfaring eller ønsker du bare et godt studiejob? Bliv interviewer hos os – vi har en god arbejdsplads, hvor vi laver holdningsundersøgelser via telefon. Lige nu har vi brug for al den hjælp du kan bidrage med!

Vi har brug for dig – ung, moden, ældre – som har lyst til at være en del af et engageret team i Herning.

Voxmeter A/S er et førende dansk analyseinstitut, som er kendt for at levere høj kvalitet og spændende undersøgelser og analyser. Til vores interview-afdeling i Herning mangler vi lige nu kollegaer, som kan arbejde i aftentimerne, og meget gerne også om dagen og weekend ind imellem.

Hos os kan du starte hurtigt!

Om jobbet – Vi producerer viden

Hos os lærer du at blive blandt Danmarks bedste interviewere! Interviewere hos Voxmeter A/S laver undersøgelser, og er på den måde med til at producere viden til vores kunder. Vi står for dit intro-forløb, som sikrer, at du kommer godt i gang med at ringe til virksomheder og borgere i samfundet.

Sammen med et team af søde kollegaer ringer du ud og laver befolknings- og brancheundersøgelser, meningsmålinger og analyser. Der er ikke tale om telefonsalg, men om undersøgelser hvor vi spørger til holdninger og meninger inden for forskellige emner. Du vil lære en masse om kommunikation, om samarbejde og om hvordan førende analyseinstitutter arbejder med spørgeskemaer og undersøgelser. Du får et arbejde, som er seriøst og som kan bringe dig videre.

Aftenvagter ligger i tidsrummet kl. 16:30 til ca. 21:00 i hverdagene og fra kl. 12 til ca. 17 i weekenden.

Du er selv med til at bestemme hvor meget, og hvornår du kan arbejde. Vi kan ikke garantere fuld tid, men er du fleksibel og byder ind, så kan du nå op på fuld tid i perioder.

Hvem er du?

  • Du trives med at tale med mennesker, og er i stand til at tale smilende i en telefon
  • Du er positiv og har lyst til at tale i telefon også selvom det er samme emne, du skal tale om flere gange
  • Du er moden, veltalende, høflig og ikke mindst sætter du en ære i at efterlade et positivt indtryk
  • Du er super dygtig til dansk både mundtligt og skriftligt
  • Du er pligtopfyldende, og kvalitetsbevidst

Løn

Vi giver fast timeløn, som er afhængig af din alder og af, hvor længe du har været hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send os en ansøgning og information om hvor meget og hvordan du kan arbejde. Det er vigtigt, at du skriver, om du vil arbejde om dagen, eller om aftenen. Skriv til os på herning@voxmeter.dk . Eller ring til Louise Dinesen på telefon 22 26 65 94 for en snak.
 

Om Voxmeter

Voxmeter beskæftiger omkring 16 fastansatte medarbejdere samt 120 interviewere/researchere. Vi har hovedkontor i København samt et kontor i Herning. Derudover råder vi over en programmeringsafdeling i Vietnam. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe. Vi arbejder systematisk med at prioritere vores kunder, vores netværk og vores team af dygtige eksperter.

Voxmeter er en it-analysevirksomhed, der beskæftiger sig med både kvantitative og kvalitative metoder (fx fokusgrupper). Vi gennemfører alt fra politiske meningsmålinger og samfundsanalyser til test af reklamer og produkter. Vi har hovedkontor i København, en udviklingsafdeling i Vietnam og partnere i både ind- og udland, der benytter vores teknologi.

Vi gør en dyd ud af at sikre høj kvalitet i kombination med høj effektivitet.