Voxmeter – mere end et analyseinstitut

Om osVoxmeter A/S er et konsulenthus, der håndterer alle former for interview- og dataindsamling. Vi har hovedkontor i København samt afdelinger i Herning og Vietnam. Vi har mange års erfaring med at koordinere projekter og supportere partnere over hele verden, som bruger vores analysesystem, hvorfor vi også er stærke i projektstyring af globale analyseopgaver.

Siden 1997 har vi serviceret kunder med interview, analyser og analysesystem, hvilket har gjort os førende inden for Customer Experience Management (CEM). Vi er medlem af den europæiske brancheforening Esomar, vi overholder kvalitetsstemplet Kvalitetsmåling, vi er uafhængige og 100 % danskejet.

Vores filosofi

Den grundlæggende filosofi hos Voxmeter er at gøre din virksomhed i stand til at se sig selv gennem kundernes øjne – så I via kundernes oplevelser kan forstå markedet, se hvad konkurrenterne laver og opleve jer selv, som kunderne gør det. Denne vision er udgangspunktet for alle vores analyser og grundlaget for udviklingen af vores analyse- og forretningsløsning, CEM Intelligence.

Udover vores fokus på Customer Experience Management er vores omdrejningspunkt at sikre overblik, fleksibilitet, nytænkning, effektivitet og præcision. Vores fornemmeste opgave er at levere analyser, du kan have 100 % tillid til. Vi er garant for høj faglighed og indlevende sparring om analysedesign, logistik, metodevalg og timing.

Vores ypperste målsætning er altid, at du som kunde får leveret præcis det produkt, du har brug for. Det er ikke nødvendigvis den største og dyreste løsning, men den løsning, der passer til netop dit behov og din problemstilling.

Vi har visioner på jeres vegne

Vi er udforskende, ambitiøse, og vi har visioner på jeres vegne. Vi sætter en stor ære i at levere de mest valide og værdiskabende analyser til vores kunder.

Derfor er vi også nytænkende og udvikler til stadighed vores analysemuligheder og intelligente analyseteknologi. Vi vil være de bedste til at levere helhedsanalyseløsninger til private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Løsninger, der indbefatter effektiv interviewindsamling, automatisk strukturering af data og skarp formidling af ny viden. Løsninger, der skaber indsigt og forståelse af kunder, borgere, medlemmer og vælgere.

Kvalitetsmåling

Kvalitetsmåling

Hent brochure

Hent brochure

Voxmeter lige nu

Voxmeter lige nu

Christian Stjer
Christian
Stjer