Persondataforordning og privatlivspolitik

Databeskyttelsesforordningen, eller på engelsk General Data Protection Regulation (GDPR), er EU’s nye persondatalovgivning. Den nye persondataforordning har til formål at beskytte EU´s borgere fra misbrug af deres personlige data. Med GDPR bliver ansvaret for dine data placeret hos de virksomheder der indsamler den, og der garanteres at dine informationen ikke bliver
misbrugt til formål du ikke selv har sagt ja til.

Hos Voxmeter bifalder vi de ændringer, der er fremsat af GDPR og vi anerkender vores ansvar som behandler af personlige data. Som et analyseinstitut har det altid været en høj prioritet for os at holde personoplysninger sikre, såvel som overholde denne gældende europæiske og danske lovgivning for behandling at persondata, vi er derfor glade for de nye tiltag.

For at sikre at både vi og vores leverandører opretholder er højt niveau af sikkerhed sikrer Voxmeter sig at alle vores leverandørerer underlagt de samme regler og aftaler der også gælder for Voxmeter.

Læs mere om Voxmeter’s persondatapolitik

Opkald fra Voxmeter

Voxmeter er et analyseinstitutet og beskæftiger os udelukkende med meningsmålinger og markedsanalyser. Vi ringer aldrig iforbindelse med hverken direkte eller indirekte salg. Derfor leverer vi heller aldrig oplysninger om resondenter til tredjemand.

Årsagen til at du er blevet kontaktet er helt tilfældigt. Voxmeter udtrækker 93 % mobilnumre og 7 % stationære telefonnumre, hvoraf en stor andel numre genereres automatisk.

Vi ringer som regel fra følgende telefonnummer: 70 20 32 24.

I nogle tilfælde ringer vi også fra et nummer som ikke vises, da dette er et krav i nogle projekter og undersøgelser.

Robinsonlisten

Analyseinstitutter er ikke omfattet af “robinsonlisten”, da den udelukkende er en fritagelse for opkald i forbindelse med salg, eksempelvis fra forsikringsselskaber eller aviser.
Ønsker du ikke at modtage opkald fra os, så er du meget velkommen til at skrive til os på info@voxmeter.dk