Interview
 

Studiejob: Analyse og biler

stillingsopslagVoxmeter opruster analyser af bilbranchen og søger en konsulent til 15-20 timer om ugen til vores konsulentafdeling i København.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, hvor du har store udviklingsmuligheder og selvstændighed i arbejdet.

Dine arbejdsopgaver

  • Ansvar for Voxmeters analyser omkring bilmarkedet
  • Levering af kortere mediehistorier til et samarbejdsmedie
  • Opsøgende dialog med bilforhandlere og importører om levering af analyser
  • Identificering af data til årsagsforklaringer og anbefalinger til bilbranchen
  • Evt. kvalitative opgaver

Din profil

Du har mindst halvandet år tilbage på en relevant, akademisk uddannelse samt en solid metodisk baggrund. Teoretisk og/eller praktisk erfaring med markedsanalyse er en fordel, men ikke et krav.

Du kan se historier i data og brænder for at fortælle historierne om danskernes forhold til biler og bilmarkedet.

Af person er du åben og imødekommende og ser uforudsete opgaver mere som en udfordring end et problem. Du arbejder selvstændigt og ansvarligt og har en høj grad af kvalitetssans.

Vores arbejdskodeks

Vi foretrækker langvarige kunderelationer og siger konsekvent nej til opgaver, hvor kunder ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et super godt og innovativt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt at gå på arbejde! Det skyldes at vi altid taler positivt om hinanden og kunderne.
Alle kolleger bidrager konstruktivt, både med vores forretningsløsninger og gode ideer. Derfor indfrier altid vores mål. Vi er kendt for at være, opfindsomme, udforskende, økonomiske, punktlige og flittige. Læs mere om os på voxmeter.dk

Praktiske oplysninger

Løn forhandles efter kvalifikationer.
Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen. Vi forventer fleksibilitet i travle perioder og har til gengæld forståelse for travlhed f.eks. i eksamensperioder
Ansættelsesstart: Hurtigst muligt, helst primo august 2017.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Katrine Wind, tlf. 70202324.
Send din ansøgning inden til konsulent@voxmeter.dk med teksten ”Analysekonsulent – Studiejob” i emnefeltet.
 

Voxmeter colors

Vores profil

Voxmeter A/S beskæftiger omkring 24 fastansatte medarbejdere samt 150 interviewere/researchere. Vi har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam/Saigon. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe.

Voxmeter er specialister i Customer Experience Management og analyser. Siden 1997 har vi udviklet os fra et traditionelt analyseinstitut, der fortsat gennemfører interview og undersøgelser, til et teknologidrevet konsulenthus, som leverer forretningsløsninger, der øger antallet af kunder og deres engagement.
Voxmeter leverer imidlertid fortsat traditionelle undersøgelser, lige fra meningsmålinger, produkt- og kampagnetest til imageanalyser.
Vi betjener både private og offentlige virksomheder i ind- og udland og udbygger med et stadigt stigende antal partnere, som benytter Voxmeters CEM-Platform Catglobe.