Interview

Udadvendt interviewer/rekruttør (studiejob)

Er du opsøgende, handlekraftig og glad for at tale med mennesker? Er du skarp både skriftligt og i telefonen? Voxmeter sørger en interviewer/rekruttør til vores konsulentafdeling i indre København.

Dine arbejdsopgaver

Som interviewer/rekruttør hos Voxmeter vil du løse forskellige opgaver primært indenfor interview og rekruttering. Fælles for opgaverne er, at de kræver en opsøgende og positiv person med et stort gåpåmod.

Eksempler på opgaver er:

    • Rekruttering til fokusgrupper, dybdeinterview og hall tests, enten via telefon eller på gaden
    • Gennemførelse af koncept- og produkttests
    • Værtskab ved fokusgrupper og lignende arrangementer
    • Opsøgende kontakt til virksomheder
    • Udarbejdelse af rapporter og artikler

Disse er blot eksempler, og listen af opgaver vil i høj grad afhænge af, hvad du kan lide, og hvad du er god til.

Din profil

Vi søger en udadvendt og åben person, der er fuld af energi. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du har stor forståelse for kundeservice, hvorfor du sætter en ære i at indfri vores kunders forventninger hver gang. Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse (evt. akademisk) og har gerne praktisk og/eller teoretisk erfaring med interview og rekruttering.

Vi tilbyder

Målet er, at du bliver ekspert i at rekruttere og præ-interviewe respondenter til kvalitative undersøgelser så som fokusgrupper, dybdeinterview og produkttests. Du vil få solid erfaring fra et konsulenthus i vækst og få rig mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer indenfor interview- og rekrutteringsteknikker.

Timerne er fleksible og ændrer sig uge for uge, men i gennemsnit er arbejdstiden på ca. 10 timer om ugen. Det er utroligt vigtigt for os, at du udviser fleksibilitet, når der er behov for det – også i aftentimer og weekender. Til gengæld er der også stor fleksibilitet fra Voxmeters side af.

Om Voxmeter

Voxmeter er specialister i Customer Experience Management. Siden 1997, har vi udviklet os fra et traditionelt analyseinstitut, der fortsat gennemfører interview og analyser, til et teknologidrevet konsulenthus, der leverer forretningsløsninger med fokus på at øge kundeengagement. Voxmeter leverer bl.a. markedsanalyser, brand- & imageanalyser, meningsmålinger og produkt- og kampagnetests. Vi betjener både private og offentlige virksomheder i ind- og udland.

Praktiske oplysninger

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt eller senest i september 2019.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Emilie Lyngholm Rasmussen tlf. 21137144

Send din ansøgning og cv til elr@voxmeter.dk med teksten ”Interviewer/rekruttør – Studiejob” i emnefeltet.

Voxmeter colors

Voxmeter A/S er en uafhængig, danskejet virksomhed

Siden 1997 har vi specialiseret os i analyse-, interview- og rapporteringsløsninger.
Voxmeter har udviklet teknologien Catglobe og forretningsløsningen CEM Intelligence som leveres til private og offentlige virksomheder, organisationer og foreninger.

Voxmeter A/S beskæftiger 24 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam/Saigon. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe.