Katastrofer har vores opmærksomhed


Vulcan i udbrud

Når vi skal donere til et godt formål, er der mange forskellige indsatsområder, der har brug for vores støtte. Det gode i os vil formentligt gerne hjælp flest muligt, og det kan derfor være svært at beslutte, hvor donationen skal placeres. Men hvilke indsatsområder vil flest danskere støtte?CEM NGO Intelligence - Vigtigste indsatsområder

Q: Hvilket af nedenstående områder vil du helst støtte? – Kun muligt at vælge en ud af 17 – Stikprøve: 10.535 (2018-2019)

Voxmeter har bedt danskerne tage stilling til, hvilket område de helst vil støtte. Vi har samlet og analyseret svarene med det alsidige værktøj CEM NGO Intelligence. I diagrammet ses de fem indsatsområder, som flest dansker helst vil støtte, og det er således blot et udsnit af en længere liste.

’Akut hjælp til katastrofeområder’ er det område, som flest danskere helst vil støtte. Faktisk er det mere end hver femte af os, der prioriterer området, hvilket er en bemærkelsesværdig stor andel sammenlignet med de øvrige områder. Interessen for hjælp til katastrofeområder hænger sandsynligvis sammen med det akutte element; at hjælpen er påkrævet lige her og nu.

I de kommende NGO-artikler vil Voxmeter gå endnu mere i dybden, idet vi vil se nærmere på, hvordan indsatsområderne fordeler sig på tværs af aldersgrupper. Alder kan nemlig spille en afgørende rolle i spørgsmål om, hvilke områder der vinder vores donation.

Læs med over de kommende uger for at få indblik i, hvor værdifuldt det er at segmentere støtterne på donationsmarkedet, samt hvordan NGO’er kan anvende CEM NGO Intelligence til at blive klogere på lige netop deres støtter.Læs mere

Sjællænderne: Politikerne har skabt fattigdommen