Kesi lyder som Drake

Kesi lyder som Drake

Foto: Pressefoto / Facebook

Kesi har igen lavet et nummer, der er svær ikke at bevæge sig til. Nummeret ‘Kom Over’ begynder som en hyldest til den afdøde reggae-sangerinde Natasja og hendes Ildebrand I Byen. En af de kvinder, det stadigvæk er svært for mange danskere at komme sig over.

Men ‘Kom Over’ er bestemt ikke et sørgeligt nummer. Det er et nummer, ifølge fansene, der passer til fest, og så er det et nummer der egner sig godt til radio. Faktisk vil hele 23% af danskerne gerne synge med på ‘Kom Over’ på fuld skrue i radioen, og kun 8% vil bestemt ikke høre sangen i radioen.

Fordeling der vil høre Kom Over i radioen

Men der er dem, der synes at nummeret lyder lidt for meget som et Drake-nummer. En stor del af dem, der er lidt lunkne ved nummeret, skriver, at det lyder for meget som Drake. Og det giver sig også udslag i, at der slet ikke er nogen, der synes, at nummeret er originalt. Og det er altså ikke Natasja-teksten, der gør det. Men Drake, der spøger.

Kom Overs karakter

Men selv om lytterne synes at nummeret lyder lidt som en kopi, betyder det jo ikke, at man ikke kan lide det. Der er stadigvæk en stor andel på 14%, der helt sikkert ville gå til koncert med Kesi, når de lytter til nummeret ‘Kom Over’. Og måske lyder 14% ikke af meget, men Kesis fans går langt oftere til koncert end den gennemsnitlige dansker.

Fan af Kom Overs koncertbesøg

Det er nu ikke det hotteste for tiden at lave elektronisk musik eller rap. Hverken Drake eller The Carters aka Jay-Z og Beyoncé får topplaceringer på Voxmeters musikliste. Og en stadigt stigende mængde af lytterne påpeger, at man savner flere liveinstrumenter og mere udfordrende sangvokaler. Nummeret ‘Kom Over’ indtager en 29. plads (uge 26) på Voxmeters musikliste, og de potentielle fans skriver, at Kesi skulle: ”Droppe autotune”, at ”det er lidt trættende konstant at høre en lidt forvrænget vokal. Syng rent, change the tempo, og gør vokal/refrain mere unikt.”

 


Hør nummeret og se rating