Klaptrae

Klaptrae med fine sommervibes

Klaptrae

Klaptrae Facebook cover

Klaptrae - Beach Life

Klaptrae

Beach Life

Voxhot placering uge 25

Nr. 4

Nummerets styrke:

Radiovenligt

Testet

Uge 24

Nummerets styrke:

Koncertvenligt

Antal fans

560.000

Nummerets styrke:

Lyd & Mix

Om artisten:

Klaptrae er en upcoming artist fra København, der med egne ord skaber folket og elektronisk musik, som befinder sig i et æstetisk og følelsesladet univers. Kunstneren har for nyligt udgivet nummeret ”Beach Life”, og er blevet bemærket af musikbloggen Bands Of Tomorrow for sine fine sommervibes. Men hvad mener de danske musiklyttere?

Om nummeret:

Baseret på lyttertilkendegivelserne i VoxHot Music, kan Klaptrae godt klappe sig selv på ryggen. ”Beach Life” er ugens nr. 4 på VoxHot-listen, lige efter navne som Volbeat, Søren Huss og Magtens Korridorer. Klaptrae gør sig bemærket ved, at lytterne gerne vil høre musikken i radioen, at de fornemmer en god koncertoplevelse. De synes desuden, at nummeret er lækkert produceret.

Nummerets uniqueness:

Ifølge lytterne laver Klaptrae pop (28%) og alternativ (19%) musik. Eller måske bare alternativ pop. Genrebetegnelsen vurderes i stor grad af de kvindelige lyttere, som udgør hele 78% af nummerets fans. Disse kan Klaptrae godt gå ud fra at møde til sine koncerter, dog ikke hver uge, da 70% af nummerets fans, kun hører livemusik en enkelt gang om året.


De 3 største styrker ifølge lytterne

26% af nummerets fans vil gerne høre nummeret i radioen. Dette er 9% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

En stor del af lytterne vil gerne have en koncertoplevelse med Klaptrae. Det drejer sig om 22%. Gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot er 11%.

”Beach Life” har en behagelig lyd og et dejligt mix. Det synes 20% af lytterne i VoxHot Music. Dette er 6% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Beach Life”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler

Klaptrae
Woodpecker