Voxmeter

Lederevaluering i kommunerne

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Kommunalvalg: Der er stor forskel på top og bund, når borgerne evaluerer ledelsen i de danske kommuner. På førstepladsen finder vi borgmester Erik Nielsen i Rødovre kommune med 72,5 % af borgerne bag sig, mens borgmester, Claus Omann Jensen i Randers, kun har opbakning fra 22,3 % af borgerne.

På andenpladsen over de bedst evaluerede borgmestre i Danmark kommer Thomas Gyldal Petersen i Herlev kommune, mens tredjepladsen besættes af borgmester Jesper Würtzen i Ballerup kommune.

 
 
Borgmester
 
 

I bunden finder vi borgmesteren i Odense kommune, Peter Rahbæk Juel, som ligger tredjesidst. Næstsidst befinder sig Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted kommune, og på sidstepladsen Claus Omann Jensen, Randers Kommune.

Kontakt Voxmeter og hør hvordan det ser ud i din kommune.

Til november er det borgerne der bestemmer

Kommunalpolitikerne bliver også målt i Voxmeters kommunebarometer.
Mest tilfredse er borgerne i Vallensbæk, Hørsholm og Ishøj Kommune. Laveste karakterer gives til kommunalpolitikerne i Holbæk, Randers og Morsø kommune.

 
 
Kommunalpolitikere
 
 

55.000 interview med borgerne hvert år

Voxmeter er dagligt i dialog med borgerne. Derfor kan vi isolere de problemer, som ligger borgerne dybest på sinde i de enkelte kommuner. Du kan købe analyserapporten ”Kommunalvalg – Temaer 2017”, der afdækker vælgernes prioriteringer i netop din kommune. Rapporten koster 12.895 kr. ex moms. Sidst i juni ligger seneste opdatering klar.

 
 
Download demorapport
 
 

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.
 
 

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
Kontakt mig på mail
Eller på tlf. 26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder