Lemvig Kommune bedst til aktivering

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Ifølge borgernes opfattelse, er Lemvig den dygtigste kommune i Danmark til at aktivere arbejdsløse, målt på vigtighed og evaluering.

Kigger man i den seneste opgørelse fra beskæftigelsesministeriet, ligger Lemvig da også i top-20 over bedste aktiveringskommuner i Danmark. Mindre positivt ser det ud, med borgernes forventninger til øget beskæftigelse i kommunen. Her ser det ud til, at borgerne anser opgaven som svær, udtrykt med en 78. plads i beskæftigelsesforventningsindekset.

 
Kommunebarometer

Stor tillid til ledelsen på arbejdspladserne

8 ud af 10 af borgerne i Lemvig Kommune har stor tillid til erhvervslederne ude på arbejdspladserne. Her indtager Lemvig Kommune 2. pladsen på tillidsbarometret.

Gode forhold for børn og unge

Lemvig Kommune gør det også godt på børne- og ungeområdet, hvor kommunen ligger i top-10 både indenfor folkeskoler, børnehaver, vuggestuer og udbuddet af aktiviteter til børn og unge.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder