Mere dans på spillestederne i 2019


Spillested

Danseiveren har bedre fat i danskerne i 2019 end i 2018 – i hvert fald når det kommer til at kombinere koncertoplevelser med dans ude på spillestederne. Nye tal genereret med Voxmeters analyseværktøj CEM Music Intelligence viser nemlig, at landets spillesteder med fordel kan satse på mere dansegulv i år.

Næsten 30% af et repræsentativt udsnit af den danske befolkning svarer, at det har høj prioritet, at man skal kunne danse, hvis man spørger dem, hvordan deres ideelle spillested ser ud. Sammenlignet med sidste år, er dette en stigning på næsten fem procentpoint fordelt udover hele landet. Efterspørgslen er steget med 4% i Syddanmark, 10% i hovedstaden og hele 12% i Nordjylland.

Plads til at danse

Q: Hvordan er dit ideelle spillested? Har svaret: Skal kunne danse – Høj Prioritet. Beregningsmetode: 52 uger, gennemsnitlig antal respondenter: 1560.


Der findes mange spillesteder i Danmark, der forvandler sig til natklub, efter musikerne har pakket sammen. Alligevel viser målingen, at spillestederne med fordel kan gøre endnu bedre plads til dans og hyre flere dj’s eller dansevenlige bands i 2019, hvis de gerne vil give deres gæster den bedst mulige oplevelse.


Er du interesseret i at få adgang til Voxmeters publikums- og markedsanalyser? Så læs mere om ”CEM Music Intelligence” – eller kontakt:

Christian Stjer
Christian Stjer
Adm. direktør
cs@voxmeter.dk
Tlf: +45 26 83 82 82
Jakob Houmølle
Jacob Houmølle
Konsulent
jh@voxmeter.dk
Tlf: +45 70 20 23 24

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Christian Stjer
Christian
Stjer

Læs mere

Klaptrae
Woodpecker