Middelfart Kommune har Danmarks bedste kommunaldirektør

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Når man spørger borgerne om kommunes kommunaldirektør, er det ikke overraskende, at der er flere der svarer ”ved ikke”, sammenlignet med vurderingen af kommunens borgmester.

Mens 50.466 borgere i undersøgelsen har taget konkret stilling til borgmesteren, er der kun 36.827 der har kunnet tage stilling til kommunaldirektøren. Altså en mindre stikprøve og dermed større statistisk usikkerhed.

Med dette forbehold tilfalder 1. pladsen, som Danmarks bedste kommunaldirektør, Steen Vinderslev i Middelfart kommune.

 
Kommunebarometer

Gode forhold for erhvervslivet i Middelfart kommune

Borgernes vurdering af erhvervslivets forhold i Middelfart Kommune giver en top-10-placering. Det samme gælder vurderingen af kommunens arbejde med at tiltrække flere virksomheder. Ligeledes ligger Middelfart kommune i top-10, når det gælder aktivering af arbejdsløse.

 
Download demorapport

Analyser du kan stole på

Voxmeter er eksperter i at strukturere og kvalitetssikre borgermålinger. Alle respondenter udvælges helt tilfældigt og rekrutteres via telefon af veluddannede interviewere. Voxmeter bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.

Arbejd langsigtet og strategisk med borgerinddragelse

Voxmeter er førende indenfor Citizen Experience Management. Formålet med Kommunebarometer er, at kommunens ledelse får løbende indsigt i kommunens borgeres forventninger og evaluering af samme. Forudsætningen for at kunne skabe en driftig, succesfuld kommune er borgerinddragelse og et operationelt navigationsredskab, der gør det nemt at prioritere og arbejde efter de rigtige KPI’er. Teknologien bag Kommunebarometer betyder dels, at ledelsen modtager halvårsrapporter, dels at kommunen lynhurtigt får besked, hvis et område stikker i en uheldig retning. Ligeledes er det nemt at skræddersy barometret til den enkelte kommune og tilføje nye områder og automatikker.
Kontakt Voxmeter og hør hvordan vi samarbejder!

Klik her hvis du vil læse mere om Kommunebarometer og se mange flere resultater fra den seneste udgivelse.

Vil du vide mere om Kommunebarometer?

Du er altid velkommen til at kontakte

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder