MØ til storbykvinden, der var ung i 90-erne

MØ til storbykvinden, der var ung i 90-erne

Foto: Pressefoto / Facebook


MØ er tilbage med et nyt album dette efterår. Voxmeter har testet nummeret ’Way Down’ for et repræsentativt udsnit af danskerne. Analysen viser, at MØ med sin 90’er inspirerede lyd og girl-power i særlig grad rammer dem, der var børn og unge i 90-erne. Altså dem over 30 år, der gav den fuld gas til Spice Girls og Aqua.

MØ har selv ved flere lejligheder erklæret, at hun har været kæmpe Spice Girl fan. Og det er da også dem, der var unge i den tidsalder, som i særlig grad falder for MØ’s nye nummer ’Way Down’. Langt færre af de yngre er ligeså begejstrede for nummeret. Det er særligt kvinderne i København, der kommer op at ringe over MØ’s nye sang – og de bedste ratings høstes i Hovedstadsområdet. Der er ca. 572.000 danskere, som synes rigtig godt om ’Way Down’.


MØ - Målgruppe alder

MØ’s nye sang er måske ikke overraskende et nummer, som en stor andel af danskerne gerne vil høre i radioen. Over halvdelen af radiolytterne, vil gerne lytte til nummeret. Dog er det ikke den helt højfrekvente lytterskare, men overvejende dem der har radioen tændt lidt færre timer om dagen. Når MØ’s fans af nummeret ‘Way Down’ indhenter viden om ny musik, bruger de i mindre grad de sociale medier, sammenlignet med gennemsnittet. I stedet søger de i højere grad information gennem venner og bekendte og læser langt hyppigere musikanmeldelser.

MØ har da også en ambassadør-power der er knap 3 gange stærkere end gennemsnittet, idet langt flere end gennemsnittet vil anbefale MØ’s nummer til familie og venner.

MØ - Vil du dele nummeret med familie og venner


MØ’s ideelle målgruppe kan betegnes som storbykvinden, der i mindre grad påvirkes af forbigående trends på de Sociale Medier. Hun går i stedet efter anbefalinger fra kilder, hun anser for troværdige i sin søgen efter ny musik.

Hør nummeret på VoxHot-listen mens du læser lytteranmeldelser

Way Down nummer 9 på VoxHot listen i uge 40

 

HØR NUMMERET OG LÆS ANALYSER

Se alle musikartikler

 

Tue West