Tue West

Tue West – Blikkene Der Forsvandt

Tue West - Blikkene der forsvandt

Tue West

Blikkene Der Forsvandt

Voxhot placering uge 20

Nr. 7

Antal fans

300.000

Testet

Uge 20

Nummeret er

Radiovenligt

Lytterne mener det er

Pop

Nummeret er

Koncertvenligt

Om artisten:

Tue West er en af Danmarks dygtigste singer-songwritere – og det er han også blevet honoreret for med P3’s talentpris, en Grammy og strålende ord fra anmeldere. Nu er han aktuel med en ny single ”Blikkene Der Forsvandt” fra EP’en ”Ingen Tager Sig Sammen På Disse Egne”.

Om singlen:

Voxmeter har kørt singlen igennem musikanalyseværktøjet VoxHot Music og kan dokumentere, at musiklytterne tager fint imod de nye toner. Singlens markedspotentiale ligger på 300.000 lyttere, der erklærer sig som fans. Nummeret placeres på en 7. plads på VoxHot-listen i uge 20, ved siden navne som Undertekst og Klumben & Raske Penge.

Singlens uniqueness:

”Blikkene Der Forsvandt” gør lytterne bløde i knæene. Den primære stemning forbindes med ømhed (72%), og ser ud til at drage det modne lyttersegment. Dette segment består primært af lyttere, der er rundet 60 år (60%). Der er desuden en procentmæssig overvægt af kvinder (52%). Læs mere i singlens fulde VoxHot Music-rapport.


De 3 største styrker ifølge lytterne

18% af lytterne vil gerne høre nummeret i radioen. Dette er 1% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

14% af lytterne er betaget af Tue Wests og Clara Gaarns vokaler. Dette svarer til gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

14% af lytterne er imponerede over singlens lydproduktion. Dette svarer til gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Blikkene Der Forsvandt”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler