Analyser
 

Meningsmålinger

Voxmeter gennemfører hver dag meningsmålinger om politik, samfundsforhold og forbrug. Vi gennemfører vores målinger som telefon- eller webinterview, og vi rapporterer dine resultater i præcis den form, der er relevant for dig. Din måling leveres altid hurtigt, effektivt og metodisk korrekt. Det er vores kendetegn, at vi altid overholder en kundes deadline.

Vi leverer valide meningsmålinger

Vil du kende danskernes eller en målgruppes holdning til et specifikt produkt, din virksomhed, en aktuel problemstilling eller udvikling? Voxmeter sikrer dig valide og repræsentative meningsmålinger – nationalt eller inden for specifikke grupper. Vores stikprøver er altid baseret på et solidt, metodisk grundlag, så du kan træffe beslutninger på et validt fundament. Vi overholder principperne for stikprøvekvalitet, som du kan læse om her.

Vores intelligente interview- og analysesystem Catglobe sikrer kvalitet og effektivitet i alle vores målinger. Hvad enten du ønsker din meningsmåling baseret på telefon- eller webinterview, kan du hurtigt og effektivt få svar fra 1.000 respondenter. Således sikrer vi dig både billige og valide målinger.

CEM Danskerne

Vi kan berige dine analyser med det omfattende CEM Danskerne. Takket være vores loyale panelister kan vi levere meningsmålinger med et detaljeret net af baggrundsinformation inden for en lang række demografiske og livsstilsrelaterede variable.

Se video

Sådan udføres vores meningsmålinger

Politisk Voxmeter

 
0 0
I dag

Voxmeter lige nu

Voxmeter lige nu