CEM Music Intelligence

Onlineversionen af CEM Music Intelligence er klar

CEM Music Intelligence

Fakta om alt forbrug, der omhandler musikmarkedet

Så er den her – Voxmeters nye onlineversion af CEM Music Intelligence. Nu det slut med at spå og gisne om, hvad forbrugerne mon ønsker sig og finder på i fremtiden. Log ind i analyseportalen og få fakta om alt, hvad der vedrører musikmarkedet, danskernes forbrug, adfærd, præferencer, oplevelser og efterspørgsel.

Med CEM bliver forbrugerne din rådgiver

CEM Music Intelligence er bygget op efter ledelsesfilosofien ”Customer Experience Management” (CEM). I analysesystemet får du løbende input fra 52.000 danskere, der er sammensat nationalt repræsentativt, som uge for uge guider dig til, hvordan du tiltrækker flere kunder og skaber endnu bedre musikoplevelser.

Analysesystem skræddersyet til dig

Hvem end du er – en radiostation, et musikselskab, en kunstner, et spillested eller en festival – konfigureres analyseportalen specifikt til dig, så den tilgængelige viden understøtter netop dit forretningsområde. Herunder ses et eksempel skræddersyet efter GRØNs behov.

CEM Music Intelligence

CEM Music knytter os alle sammen

Analysesystemet afdækker alle berøringsområder, hvor danskerne er i kontakt med musikken. Hermed får hver enkel beslutningstager vigtig information om sit eget område, men også et 360 graders indblik i danskernes rejse i musikken, som giver ny viden om musikbranchens sammenhængskraft.

  1. Musikforbrug og adfærd
  2. Musikpræferencer
  3. Musiklytningskanaler
  4. Festivaler, koncert- og spillesteder
  5. Kunstnerprioritering
  6. Musik- & Repertoiretest (VoxHot)
  7. Kundeprofil og segmentering

Sådan kommer du i gang

Kontakt Frederik Nielsen og få lavet en aftale om jeres konfiguration af CEM Music Intelligence.

Frederik Nielsen
Frederik Nielsen
Analysekonsulent
frn@voxmeter.dk
Tlf: +45 23 44 39 36

Analyseevent 26. september 2019

Hvert kvartal inviterer Voxmeter og vores samarbejdspartnere, brugerne af CEM Music Intelligence til et spændende event hos Voxmeter, hvor vi præsenterer de seneste trends indenfor musikverdenen. Her uddyber vi også værdien i at benytte musiktesten, VoxHot, hertil danskernes kåring af de bedste nye kunstnere indenfor de respektive musikgenrer. Som CEM-bruger bliver du en del af Voxmeters analysenetværk og får løbende rådgivning og support. Omvendt bidrager brugerne med feedback, så analyseværktøjet videreudvikles og løbende tilpasses alles behov. Næste fase gælder en udvidelse, hvor der løbende hentes data fra Danmarks Statistik, billetsalg, streamingtal, adfærdsdata fra sociale medier, mv.

Velkommen til CEM Music Intelligence.

Med venlig hilsen

Christian Stjer
Christian Stjer
Adm. direktør
cs@voxmeter.dk
Tlf: +45 26 83 82 82


Læs mere

Klaptrae
Woodpecker