Voxmeter

Optimisme i Hørsholm og Fredensborg – pessimisme i Nyborg og Struer

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
Kommunalvalg: Optimismen blomstrer i Hørsholm kommune, når det gælder forventninger til øget beskæftigelse på egen arbejdsplads. Med 37,5 % af Hørsholmborgerne, der forventer øget beskæftigelse på egen arbejdsplads, ligger den nordsjællandske kommune i top.

Blot halvanden times kørsel og en brobillet derfra, i Nyborg kommune, er optimismen seks gange mindre end i Hørsholm. Her er det blot 6,3 %, der forventer øget beskæftigelse på egen arbejdsplads.

Optimismen til beskæftigelsen er ellers generelt høj i hele Danmark, men med markante geografiske forskelle.

 
 
Øget beskæftigelse
 
 

Kontakt Voxmeter og hør hvordan det ser ud i din kommune.

I Struer kommune hersker der en stærk bekymring for tab af arbejdspladser. Hele fire ud af ti ansatte forventer afskedigelser på egen arbejdsplads. Også i Herlev og Gribskov kommune er der bekymring for afskedigelser.

Helt anderledes positivt forholder borgerne sig i Fredensborg kommune, hvor blot hver 15. borger, forventer afskedigelser på egen arbejdsplads. Også i Køge og Kolding kommune er bekymringen for afskedigelser særligt lav.

 
 
Tab af arbejdspladser
 
 

55.000 interview med borgerne hvert år

Voxmeter er dagligt i dialog med borgerne. Derfor kan vi isolere de problemer, som ligger borgerne dybest på sinde i de enkelte kommuner. Du kan købe analyserapporten ”Kommunalvalg – Temaer 2017”, der afdækker vælgernes prioriteringer i netop din kommune. Rapporten koster 12.895 kr. ex moms. Sidst i juni ligger seneste opdatering klar.

 
 
Download demorapport
 
 

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.
 
 

 

Anna M. Christensen
Analysedirektør
Kontakt mig på mail
Eller på tlf. 26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder