Rasmus Nøhr ’Tænker For Meget’ og spreder godt humør

Rasmus Nøhr ’Tænker For Meget’ og spreder godt humør

Foto: Pressefoto / Facebook


Rasmus Nøhr behøver ingen nærmere introduktion for dem, der dagligt har radioen spillende i baggrunden. Han har været fast inventar på dansktopscenen siden 2004 og hittede især med nummeret ’Sommer i Europa’ i 2006, der var den anden mest spillede sang på P3 det år. Hans nyeste nummer, ’Tænker For Meget’, stryger ind på 5. pladsen på VoxHot-listen i uge 40. Analysen viser, at ca. 825.000 danskere synes rigtig godt om sangen.

Ifølge danskerne, er Rasmus Nøhr fortsat en rigtig radio darling. Godt 4 ud af 10 danskere ønsker at høre hans nye sang i radioen. Det er dobbelt så mange som gennemsnittet af Voxmeters hidtidige musiktests. Lytterne mener da også, at nummeret er et radiohit. Og i musiktesten skriver lytterne rigtig mange positive kommentarer om nummeret. Blandt andet skriver en af lytterne; ”jeg synes, det lyder som et meget radio-venligt nummer. Det har en tekst, der er lidt anderledes, så det bliver ikke kedeligt.”


Rasmus Nøhr - Vil du hører musikken i radioen

Det er de højfrekvente radiolyttere, der er vilde med ’Tænker For Meget’. I den del af testen som omhandler radiolytning, deles lytterne op så man kan skelne mellem høj- og lavfrekvente radiolyttere. Og i det segment, som er højfrekvente radiolyttere, er der hele 85 %, som er glade for nye Rasmus nye sang. Og over halvdelen af disse, har endda radioen tændt i mere end 3 timer dagligt. De hører radio jævnt fordelt på døgnet, og det er da også netop fra radioen, at de indhenter viden om ny musik. Således er der dokumentation for, at radiokanalerne roligt kan spille nummeret ’Tænker For Meget’. Omvendt, er det ikke et nummer lytterne finder specielt unikt. Hver 5. dansker, synes de har hørt nummeret før.

Blandt de følelser lytterne hyppigst forbinder med nummeret, er det også fremkommelige stemninger som kærlighed og glæde der popper op på 1.- og 2. pladsen. Følelser, som lytterne måske suger ekstra meget til sig i disse afkølede efterårsdage.

Rasmus Nøhr - Stemning i musikken


’Tænker For Meget’ favner bredt – både når det kommer til alder, køn og geografi. Lytterne mener også at nummeret er ideelt at lytte til, både når man skal slappe af og når man arbejder. Helt generelt viser analysen, at Rasmus Nøhr har et ganske vellidt greb om danskerne.

Hør nummeret på VoxHot-listen mens du læser lytteranmeldelser

Tænker For Meget nummer 5 på VoxHot listen i uge 40

 

HØR NUMMERET OG LÆS ANALYSER

Se alle musikartikler

 

Klaptrae
Woodpecker