Voxmeter

Rødovre og Randers – top og bund

Share on FacebookShare on LinkedinShare on Twitter

 
I sidste uge skrev vi, at hvis det var op til vælgerne, bliver folkeskolerne et af de varmeste emner ved det kommende kommunalvalg. Dog kan vi se, at der er stor forskel på, hvilke emner der optager borgerne mest de enkelte kommuner imellem.

Graden af spænding om valgresultatet afhænger nok også af, hvor glade eller utilfredse borgerne er med egen kommune. En god måde at få et fingerpeg på er at spørge borgerne om, hvorvidt man vil anbefale sin kommune som en god kommune at bo i. Her ligger Rødovre, Gladsaxe og Frederiksberg i top-3 over Danmarks kommuner. I bunden finder vi Randers kommune, efterfulgt af Stevns og Tønder. I Voxmeters kommunalvalgsbarometer evaluerer borgerne hertil ledelsen – henholdsvis borgmester og kommunaldirektøren.

 
 
Kommunalvalg Ambassadører

Kontakt Voxmeter og hør hvordan det ser ud i din kommune.
 

Til november er det borgerne der bestemmer!

Der er stor forskel på vælgernes prioritering og tilfredshed med de enkelte emner i de forskellige kommuner. Herunder ses nogle af de mange ting Voxmeter måler blandt borgerne. Hos Voxmeter kan du få at vide, hvordan din kommune ligger.

 
 
Kommunale forhold
 
 

55.000 interview med borgerne hvert år

Voxmeter er dagligt i dialog med borgerne. Derfor kan vi isolere de problemer, som ligger borgerne dybest på sinde i de enkelte kommuner. Du kan købe analyserapporten ”Kommunalvalg 2017”, der afdækker vælgernes prioriteringer i netop din kommune. Rapporten koster 12.895 kr. ex moms.
Klik her, så kontakter vi dig.

Analyser, du kan stole på

Voxmeter er specialiseret i at strukturere og kvalitetssikre meningsmålinger. Alle respondenter er udvalgt helt tilfældigt og telefonrekrutteret af en veluddannet interviewer. Vi bruger IKKE svarpersoner, der har tilmeldt sig på eget initiativ.
 
 

Vil du vide mere
om undersøgelsen?

Anna M. Christensen
Analysedirektør
amc@voxmeter.dk
26 84 68 51
 

Anna M. Christensen

 
 

Tilbage til Nyheder