SMS-interview
 

SMS-interview

Med SMS-interview kan din virksomhed hurtigt og præcist få svar på, hvordan jeres kunder oplever jer, når de møder jeres produkter eller fysiske omgivelser. SMS-interviewet er en god metode til indblik i kundernes eller borgernes umiddelbare reaktion, oplevelse og tilfredshed – hvad end det er i mødet med en butik, rasteplads, færge, svømmehal eller tankstation.

Vi er din sparringspartner i hele processen

Voxmeter hjælper dig med at finde nøjagtigt det undersøgelsesdesign, der matcher din undersøgelses formål. Vi bidrager aktivt med plakater og billboards på de steder, hvor det er aktuelt, og vi hjælper dig med at finde den bedste placering, så flest mulige respondenter deltager i undersøgelsen.

Et eksempel på SMS-feedback

Et scenarie for SMS-interview er for eksempel, at man sætter en plakat op lige dér, hvor folk træder ud fra eksempelvis en svømmehal. Plakaten vil have informationerne: ”Send en SMS til nummeret her XXXX, og tilkendegiv din tilfredshed med svømmehallens faciliteter”. I praksis skal respondenterne sende en SMS til et telefonnummer og skrive eksempelvis “SVØM” efterfulgt af et tal, der indikerer deres tilfredshed.

Opfølgende undersøgelser på baggrund af SMS-feedback

Hvis der ønskes opfølgende undersøgelser på baggrund af SMS-feedbacken, kan respondenterne kontaktes via en retur-SMS. Herigennem kan vi give respondenterne mulighed for at besvare enten telefonisk eller webbaseret. Under alle omstændigheder anbefales det, at alle SMS’er besvares med en retur-SMS, hvor man takker for besvarelsen.

Analysesystem

Catglobe

Kvalitetsmåling

Kvalitetsmåling

Ulrik Hjarnaa
Ulrik
Hjarnaa