Søren Huss

Søren Huss synger sig til tops på VoxHot Music

Søren Huss

Foto: Torben Christensen / Ritzau Scanpix

Søren Huss - Romantikerens Kile

Søren Huss

Romantikerens Kilde

Voxhot placering uge 23

Nr. 1

Nummerets styrke:

God vokal

Testet

Uge 23

Nummerets styrke:

Radiovenlig

Antal fans

790.000

Nummerets styrke:

Fans hører genren

Om artisten:

Søren Huss behøver næppe yderligere introduktion. Singer-songwriteren fra Nyborg har modtaget både guld og platin for sine udgivelser, og har over 100.000 månedlige lyttere på Spotify i eget navn alene. Voxmeter har kørt en af hans seneste udgivelser, “Romantikerens Kile”, igennem VoxHot Music.

Om nummeret:

Søren Huss er strøget direkte op på en førsteplads på VoxHot’s musikliste for juni måned. Lytterne giver ham, ikke overraskende, top-rating for vokalarbejdet, og mener nummeret er yderst velegnet til radioen. Faktisk rammer nummeret over snit på alle musikalske parametre, her er tale om et lytterhit.

Nummerets uniqueness:

“Romantikerens Kile” er wellness for sjælen; 93% af lytterne mener nummeret passer til afslapning. Og det lader til at musik, generelt, er lytternes foretrukne soundtrack til velvære, for 48% af dem hører musik i 3 timer eller derover dagligt. Sådan vil det modne lyttersegment have det; 86% af nummerets fans er nemlig rundet de 30 år.


De 3 største styrker ifølge lytterne

34% af lytterne kan lide Søren Huss’ vokal. Dette er 21% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

34% af lytterne vil gerne høre “Romantikerens Kile” i radioen. Dette er 17% mere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

30% af lytterne mener, nummeret matcher en genre, de normalt lytter til. Genrematchet er 14% højere end gennemsnittet for samtlige testede artister på VoxHot.

Opret en bruger på VoxHot.dk og få det fulde indblik

Ugens VoxHot Music-card viser kun et udsnit af lytternes tilbagemeldinger. Er du interesseret i at læse den fulde VoxHot Music-rapport for ”Romantikerens Kile”, eller rapporter af andre tidligere testede artister, så opret en gratis brugerprofil på VoxHot.dk. Her får du adgang til lytternes samlede vurdering af musikken, indblik i nummerets målgruppe og lytterkommentarer til den testede musik. Som VoxHot-bruger får du også mulighed for at få foretaget din egen personlige VoxHot Music-test, der både kommer i en gratis- og professionel udgave. Læs mere om VoxHot Music her.

Se alle musikartikler

Klaptrae
Woodpecker